Etsi

SE OLIS TAAS VIIKONLOPPU


Niin se viikko taas vierähti :) Välin mahtui vappukin. Piti oikein alkaa miettimään, että mitäs me tehtiin mutta eihän me tehty mitään sen ihmeempiä, syötiin jäätelöä, katottiin HBO:ta ja otettiin ihan rennosti - täydellistä! Keskiviikkona ja torstaina käytiin Juulin kanssa kuvaamassa ja saatiinkin ihan supersiistejä kuvia ja videoita kuvattua! Torstaina aloitettiin kuvaaminen jo varhain päivällä ja lopetettiin vasta myöhään illalla.

Kiitos muuten todella paljon kaikista teidän hakemuksista, mitä lähetitte assaripaikkaan liittyen! Uskomatonta! En olisi ikinä uskonut, että saisin niin paljon hakemuksia huh! Positiivinen ja ihana yllätys, että niin moni olisi paikan halunnut! Paljon oli hyviä hakemuksia ja laitoinkin osan ihan sivuun, että voisin mahdollisesti jollekin toiselle yritykselle/collegalle suositella! Lämmin kiitos vielä! <3

Tänään meillä on ohjelmassa sali, ulkoilu ja sen jälkeen herkutellaankin, kun sopivasti lauantai! Ajateltiin piiitkästä aikaa tilata pizzaa! NAM! Moni aina kyselee, että syönkö koskaan herkkuja ja vastaus on, että toki! En ole laittanut mitään niin sanottuja rajoja sille mutta ollaan painotettu herkuttelut aina lauantaille/sunnuntaille, koska maanantaina on taas hyvä aloittaa viikko puhtaasti :)

Huomenna onkin sitten luvassa taas jotain kivaa, nimittäin aion lanseerata uuden preset packin - ''Essential Beige'' ja nimi kertoo, että kyseessä on tällä kertaa vähän luonnollisempi paketti. Mielestäni se on N.L -paketin paranneltu versio :) Sävyt ovat beigeen taittuvia, ei niin värejä korostavia mutta ei kuitenkaan mitään sanomattomia! Huomista odotellessa! Ja muista, että aina saa tulla laittamaan viestiä jos tulee mitä tahansa kysyttävää. Näytän filttereitä aina ilomielin myös ennen ostoa sinun kuvissa niin ei tarvitse niin sanotusti sikaa ostaa säkissä haha!

Ihanaa lauantaita sulle! <3

 

#2019 #Indiedays #NeaLindberg #nealindbergpresets #Lifie #Lifestyle #SEOLISTAASVIIKONLOPPU #Elämä #inspiration

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE