Etsi

MITEN TÄÄLLÄ MENEE?


Hejjsan! :) Mitenkäs teidän viikonloppu on sujunut? Täällä on ollut ihanan aurinkoista! Marbellan kesä on ihan selkeästi alkamassa! Ollaan tässä suunniteltu meidän tulevaa kesää ja saas nähdä mitä kaikkea tässä vielä keksitäänkään. Paljon on mielessä kaikenlaista mutta silti suunnitelmat ovat vielä lähes täysin auki - aika yllättävää eikö? :D Se sentään tiedetään, että lautta Marokkoon lähtee 31.5. Mutta mitä sen jälkeen niin sitä saa tässä itsekin vielä jännittää. Tomppa on varmuuden vuoksi touhuillut viisumihakemusten kanssa, että ei jää ainakaan matkat niistä sitten kiinni, mihin ikinä päätetäänkään lähteä :)

Perjantaina Käytiin Juulin ja Martinan kanssa lounaalla ja eilen lauantaina vielä Juulin kanssa aamupalalla, jonka jälkeen mentiin Tompan kanssa salille treenailemaan ja sen jälkeen vielä hetkeksi katsomaan Ironman -kisoja, jossa Martina hienosti paransi viime vuoden aikaansa noin 15 minuutilla! Tuollainen pitkän aikavälin selkeä tavoite olisi kyllä mielenkiintoinen toteuttaa joskus itsekin. We'll see.

Meillä oli eilen illalla tarkoitus katsoa tuorein jakso Game of Thronesia mutta se jäikin sitten tälle päivälle. Mehän ollaan katsottu kaikki tuottarit putkeen tässä ihan viime viikkojen aikana, joten kaikki mitä sarjassa on koskaan tapahtunut, on ihan tuoreessa muistissa :) Anyways! Koska tästä tekstistä tuli nyt aika poukkoileva niin kerrotaanpas vielä tämän päivän puuhat. Käytiin aamupalan jälkeen kävellen salilla ja tultiin kaupan kautta kotiin. Haettiin ruoka-aineita ja nyt seuraavaksi alan tekemään Super-Green Pastaa, josta tulee muuten resepti pian mun Wellness Appiin <3 Ruuan jälkeen alan tutkimaan tarkemmin teidän lähettämiä assarihakemuksia, joita muuten on tullut ihan näihin minuutteihin saakka! Kiitos älyttömän paljon kaikista hakemuksista, joita on tullut yllättävän paljon. Palailen niihin tämän illan aikana!

Ihanaa sunnuntaita ja kuullaan taas piakkoin! <3

Nea Lindberg Presets

Nea Lindberg Wellness

 

#2019 #Spain #Marbella #Indiedays #inspiration #MITENTÄÄLLÄMENEE #Lifie #Lifestyle #koti

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE