Etsi

ETSIN ASSISTENTTIA


Olen usein täällä ja kaikissa muissakin somekanavissani kertonut, että töitä riittää ja niitä tehdään melkein 24h vuorokaudessa ja tilanne on nyt se, että en vain yksinkertaisesti pysty enää hallitsemaan kaikkea. Osa töistä kärsii, ja on kärsinyt jo pitkään, kun niitä on yhdelle ihmiselle liikaa. Jos haluan päivittää kokonaisvaltaisesti eri sosiaalisen median kanaviani ja hoitaa muut työt niin tarvitsen siihen nyt ulkopuolista apua.

En tee pelkästään omaa somea vaan myös House of Brandonia, joka on ollut mun vakituinen työpaikka nyt jo yli neljä vuotta. Työmäärä siellä kasvaa ja mulla on suuri vastuu verkkokaupan ulkoasun suunnittelussa ja toteutuksessa, sosiaalisessa mediassa, markkinoinnissa, ja monissa muissakin asioissa. Tämä vie suuren osan ajastani ja tämän takia blogi ei ole päivittynyt kuin harvakseltaan viimeisen puolen vuoden aikana, samoin Youtube -kanavalleni ei ilmesty videoita siihen tahtiin kuin haluaisin.

Siispä etsin nyt henkilöä, joka olisi idearikas, jolla on erinomainen taito ja ymmärrys sosiaalisesta mediasta, hyvät kirjoitustaidot sekä mielellään kokemusta videoiden editoimisesta. Työtä olisi alkuun 10-15 tuntia viikossa ja mahdollisesti tulevaisuudessa myös enemmän! :) Mikäli kiinnostuit tai tiedät jonkun, joka saattaisi olla kiinnostunut niin avoimet hakemukset voisi lähettää osoitteeseen: contact@nealindberg.com

Iso kiitos jo etukäteen! Toivottavasti kuulen susta pian!! <3

Oikein ihanaa ja leppoisaa pääsiäistä!

 

#ETSINASSISTENTTIÄ #NeaLindberg #Indiedays #Lifie #Lifestyle #2019 #työ #Assistentti

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE