Etsi

VUODET VAIN VIERII


Täällä taas ja edelleen Suomessa ollaan! Mulla on vielä niin paljon kuvia käyttämättä niistä kuvista, mitä viimeksi Juulin kanssa Espanjassa kuvattiin, että päätinpä tulla taas postailemaan <3 Viime ja tämäkin viikko meni taas supervauhtia (yllättävää) ja on muuten pelottava todeta, että aika menee ihan hurjaa vauhtia nykyään - eikös se ole yksi ikääntymisen oire, että aika kuluu aina vaan nopeampaa? Mähän olen vasta 22! Tämä oli syy miksi en ihan oikeasti KOSKAAN odottanut täysi-ikäisyyttä. Kaverit ihmetteli tätä koska kaikki muut tietysti odottivat kuin kuuta nousevaa, että täyttää vihdoin 18! Tiesin, että elämä muuttuu ja aika alkaa kulumaan pikavauhtia tahtomattansa, eikä mua koskaan kiinnostanut baarielämä. Baarissa kävin ensimmäisen kerran viikkoja mun synttäreiden jälkeen ja totesin silloin, että just tätä pa*kaa mä en kestä. Vaikka arvostan tätä elämää, joka minulle on suotu niin kyllä voisin palata siihen huolettomaan nuoruuteen ja nauttia niistä ''tylsistä'' ihanista päivistä kavereiden kanssa. Kyllähän kavereita tulee vielä nähtyä mutta ei samalla tavalla - enää ei vain istuta sohvalla tai mäkkärin pihassa tuhlaamassa aikaa vaan nykyään jokainen näkeminen on kullanarvoista. Kuulostaa siltä, että nuorempana ei ollut mutta ymmärsitte varmasti pointin.

Hyviä puolia tässä aikuistumisessa on kokemukset, koko ajan opit, näet ja kuulet uutta ja ymmärrät maailmaa ja ihmisiä yhä paremmin - toisaalta se on aikuistumisessa myös pahinta vai mitä? :D Mulla ei ollut mitään tiettyä aihetta tälle postaukselle ja tästä tulikin nyt tämmöinen pohdinta/muistelu -postaus. Onneksi aina nuorena muistutin itseäni, että nauti näistä hetkistä koska tätä tulen kaipaamaan - olin kaukaa viisas! :)

Ihanaa torstai-iltaa just sulle! <3 Kommentoi alas jos tämä postaus herätti jotain ajatuksia sussa!

 

#2019 #Indiedays #POHDINTOJA #inspiration #Lifie #Lifestyle #omaelämä #Elämä #ELÄMÄNPOHDINTAA #Mihinseaikakuluu #VUODETVAINVIERII

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE