Etsi

HELIKOPTERILLA ALPPIEN YLLÄ


Postaus tehty yhteistyössä Alppimatkojen kanssa*

Oltiin Tompan kanssa ensimmäisellä yhteisellä laskettelureissulla Alpeilla tammikuussa 2017. Silloin kohteena oli Bad Gastein Itävallassa, joka on muuten aivan sairaan kiva paikka! Matka oli silloin, kuten on nyt tälläkin kertaa, Alppimatkojen järjestämä.

Vaikka ollaan melkoisia omatoimireissaajia eikä käytetä matkatoimistojen palveluita käytännössä koskaan niin näissä laskettelureissuissa ollaan tehty poikkeus ja tehdään varmasti jatkossakin. Alppimatkojen kautta saa helposti kaiken tarvittavan tiedon kohteista - ja yhdellä ja samalla varauksella saat lennot ja lentokenttäkuljetukset, hissiliput, välinevuokran ja vieläpä aamupalan ja päivällisen hotellilla. Ihan täydellinen paketti! Voit itse vain keskittyä lomailemiseen, kun kaikki on hoidettu valmiiksi. Lisäksi kohteissa, ja jo lentokentällä, on runsaasti oppaita auttamassa ja opastamassa kaikessa mahdollisessa. Suosittelisin Alppimatkoja ilman tätä yhteistyötäkin ja aivan varmasti tullaan heidän palveluitaan käyttämään tulevinakin vuosina!

Tänään oli ihan superkiva päivä! Mentiin aamupalan jälkeen eilen varatulle helikopteriajelulle Juulin ja hänen poikaystävänsä kanssa. Täällä on muutenkin aivan järkyttävän upeat maisemat niin voitte vain kuvitella, mitä se oli tuolta yläilmoista! Kierrettiin Matterhorn yli ja ympäri eli oltiin jossain vähän yli neljässä kilsassa. Silmän kantamattomiin näkyi upeita valkoisia vuoria. Ihailtiin näkymiä ja otettiin tietysti kuvia <3

Helikopteriajelun jälkeen lähdettiin heti rinteeseen. Sää oli tänään aivan täydellinen ja aurinko paistoi aamusta iltaan kauniin siniseltä taivaalta. Ihan uskomaton fiilis <3 Nyt ollaan laskettu täällä Cerviniassa eli Italian puolella ja huomenna päästään lasketaan Zermattiin eli Sveitsiin. mielenkiinnolla jo odotan, että miltä siellä näyttää. Rinteiden pitäisi ilmeisesti olla vähän haastavammat, joten innolla odotan! Onko joku tehnyt aiemmin Alppimatkojen kautta reissun? Minne ja olitko tyytyväinen? :)

Kuvat muokattu uusilla preseteillä (Fashion Collection)

 

#Indiedays #Lifie #Yhteistyö #Alppimatkat #NeaLindberg #nealindbergpresets #2019 #HELIKOPTERILLAALPPIENYLLÄ #Cervinia #Alpit #Sveitsi #inspiration #Matkailu

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE