Etsi

ALPEILLA


Edellisessä postauksessa kerroin, kun meitä ei päästetty Malagan lentokentältä Jenkkeihin menevään koneeseen mutta onneksi ollaan sentään päästy nyt tänne Alpeille, Cerviniaan! :) Käytiin viime viikon lopulla nopeasti pari päivää Suomessa hoitamassa asioita ja hakemassa laskukamat varastosta. Tän reissun jälkeen ajateltiin olla pari viikkoa Suomessa töitä tekemässä ja käydään kaikenlaisissa tapaamisissa, joita ei Espanjasta käsin niin helposti voi hoitaa. Huhtikuun alussa on taas tarkoitus mennä Marbellaan ja jospas tällä kertaa saataisiin olla siellä yli kuukausi putkeen ennen kuin tullaan taas käymään Suomessa. Sen jälkeen alkaakin olemaan vuorossa jo kesän jutut mutta palataan niihin myöhemmin.

Eilen meillä oli ensimmäinen rinnepäivä ja tänään piti olla toinen mutta näistä lähellä sijaitsevista rinteistä kaikki, paitsi yksi oli suljettu. Olisi siis pitänyt lähteä bussilla kauemmaksi. Ehdittiin aamulla jo mäkeen ennen kuin tajuttiin, että hissit olivat suljettu yhtä lukuun ottamatta kovan tuulen takia. Päätettiin sitten vain mennä hengailemaan ulos ja katselemaan paikkoja. Myöhemmin huomattiin, että lisää hissejä oli avattu mutta ei sitten jaksettu hakea suksia ym. kamoja toista kertaa välinevarastosta. Huomenna uusi yritys! Saatiin taas aivan loistava päähänpisto tuolla ulkoillessa, nimittäin päädyttiin varaamaan helikopteriajelu huomiselle! :D Tässä hotellin vieressä on heliski -toimintaa pyörittävä yritys mutta, koska me ei olla aivan niin professionaaleja, niin sen sijaan, että lennettäisiin jonnekin syrjäiselle vuoren rinteelle laskemaan umpihankeen niin käydään katsomassa, miltä Alpit ja seudun korkein vuori Matterhorn näyttää ilmasta käsin. Täällä on käsittämättömän upeat maisemat ja aivan mieletön auringonpaiste koko ajan, joten odotan huomista jo innolla :)

Oikein ihanaa viikkoa! <3

Kuvat muokattu uusilla preseteillä (Fashion Collection)

 

#2019 #Indiedays #Alppimatkat #inspiration #Travel #Matkailu #Alpit #Cervinia #nealindbergpresets #NeaLindberg #Lifie #Lifestyle

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE