Etsi

EI PÄÄSTY JENKKEIHIN!


Ollaan nyt oltu kaksi viikkoa täällä Marbellassa. Ja jos muistatte, kun puhuin meidän San Diegon reissusta niin perjantaina meidän piti lentää Los Angelesiin ja sieltä ajaa San Diegoon. Oltiin tätä matkaa vähän harmiteltu, että ei haluttaisi yhtään lähteä, kun täällä Espanjassa on niin mukava olla ja sääkin on mitä upein ja lämpöä riittää, toisin kuin mitä Kalifornian säätiedotteet näyttivät, kun niitäkin vähän etukäteen katseltiin. Luultiin alunperin, että Kaliforniassa on aina kesä ja lämmin mutta eipä näköjään olekaan.

Lento lähti 6:45 ja herättiinkin sitten todella aikaisin, sillä meidän piti palauttaa vuokra-auto samana aamuna. Herätyskello soi klo 03:00 ja laitettiin kimpsut ja kampsut kasaan ja ajettiin kentälle. Matkaa Marbellasta Malagan lentokentälle taitaa olla noin 40km. Ei millään meinattu löytää boksia, mihin palautetaan vuokra-auton avaimet, kun vuokraamothan oli vielä kiinni tuohon aikaan. Loppujen lopuksi se boksi sitten löydettiin ja käveltiin nopeasti terminaaliin ja tulostettiin automaatista boarding passit ja tagit matkalaukkuihin ja seuraavaksi suunnattiinkin Norwegianin baggage droppiin, jossa ihme kyllä oli virkalija säätämässä ja jono liikkui tuskastuttavan hitaasti. Sitten tuli kuulutus meidän lennolle, portti menee kiinni viiden minuutin kuluttua, joten kaikki samalle lennolle menijät laitettiin jonon ohi jättämään laukkunsa, sillä meillähän oli vielä turvatarkastuskin edessä. Vaikka oli kiire niin virkailija halusi nähdä kaikkien matkustajien ESTA-dokumentit. Tätä ei ole koskaan tapahtunut ennen, vaikka ollaan USA:ssa käyty aikaisemminkin, viimeksi joulukuussa. Koska sitä paperia ei koskaan ole kysytty missään niin eihän se sitten ollut enää tallessakaan meillä. Yritettiin selittää tilannetta, että meillä on kyllä ESTA voimassa mutta Norwegianin työntekijä toisti vain useita kertoja, että miten minä voin sen tietää, jos te ette sitä minulle näytä. Niin mitenpä sen voisi tietää.

Sain aiheesta muutaman viestin Instagramin kautta ja tänään lauantaina sitten Tommin tuttu näytti, miten sen ESTA:n löytää netistä omalla passin numerolla. En tajua, miten me ei tätä kohtaa olla huomattu. Kyllä pidän tätä täysin meidän vikana, että tätä asiaa osattu itse selvittää mutta siitä huolimatta ihmettelen kyllä Norwegianinkin toimintaa kyseisessä tapauksessa. Miksi tämä työntekijä ei voinut kertoa meille, että tiedot saa kätevästi parissa minuutissa netistä kännykällä. Asian olisi siis voinut tarkistaa suoraan siinä tiskillä, mutta ei.

No otettiin matkalaukut, hypättiin taksiin ja tultiin takaisin kotiin nukkumaan :) Jos sinne Jenkkeihin oltaisiin tosissamme haluttu niin oltaisiin voitu ostaa uudet lennot. Malagasta pääsee kaksi ihmistä Losiin reilulla viidellä sadalla eurolla, joten eipä siinä nyt paljon olisi loppujen lopuksi menettänyt. Jos tätä lukee joku lentoyhtiön virkailija niin olisi mukava kuulla, että miten teillä hoidetaan tilanteet, jossa matkustajalla ei ole esittää ESTAa, kysyttekö te edes sitä koskaan, kun tällasta ei ole ennen vastaan tullut? :)

*Kaikki yllä olevat kuvat on käsitelty mun filttereillä ja 1000 seuraajan (@nealindbergpresets) kunniaksi koko viikonlopun ajan kaikki presetit -15% ! Et tarvitse koodia vaan kaikki hinnat on valmiiksi alennettu. Verkkokauppaan pääset TÄSTÄ!

 

#Marbella #Spain #Indiedays #nealindbergpresets #NeaLindberg #EIPÄÄSTYJENKKEIHIN #Travel #tarvelling #Lifie #Lifestyle #inspiration

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE