Etsi

KOTONA TAAS


Helou! Terkut Espanjasta, kotiin ollaan taas päästy. Tultiin tänne viime lauantaina ja joka kerta tänne pääseminen tuntuu niin hyvältä!

En tainnut blogiin erikseen kirjoittaa meidän edellisen kämpän home-ongelmasta, kun tein aiheesta videon (jonka kylläkin myös jaoin täällä blogissa) mutta tosissaan meillä on nyt uusi asunto täällä ja heti sunnuntaina aloitettiin muuttohommat. Pari päivää siinä meni ja on se vaan kumma joka kerta todeta se tavaran määrä, että miten sitä aina kertyykin!? Onneksi muutto oli muuten varmaan helpoin ikinä, kun uuden ja vanhan asunnon välinen matka on vain noin 500 metriä.

Tykätään kovasti tästä meidän uudesta kodista ja täytyy sanoa, että tämä on aika täydellisellä sijainnilla - parvekkeelta näkyy palmut ja meri <3 Eilen tehtiin töitä parvekkeella ja katsottiin auringonlaskua D;

Mitäs muuta? Juuli oli myös täällä Marbellassa kuvausmatkalla ja pyysin häntä sitten jäämään vielä muutamaksi päiväksi tänne mun kanssa - mukavaa oli! Kierreltiin pitkin Marbellaa kuvailemassa, käytiin vuorilla auringonlaskun aikaan, syötiin hyvin, istuttiin kahviloissa, käytiin vetämässä myös yhdessä salitreeni ja juteltiin maailmanmenosta. Seuraavan kerran nähdäänkin Juulin kanssa jo parin viikon päästä, kun sattumalta ollaan molemmat menossa Alpeille laskettelemaan samaan kohteeseen ja jopa samaan hotelliin haha :D Tätä ei siis oltu suunniteltu etukäteen. Uskomatonta!

Ajattelin, että olisiko teistä kiva nähdä postaus ”Marbellan parhaat kahvilat”? Täällä on muutamia todella hyviä ja käymisen arvoisia paikkoja, ja moni teistäkin tänne taas ensi kesänä tulee niin sehän voisi olla kiva, kun tietää valmiiksi, missä kannattaa käydä lattella ja lounaalla :)

Kuvat muokattu Winter Wonderland -filttereillä

 

#2019 #Marbella #Indiedays #Lifie #Lifestyle #inspiration #outfit #Spain #Espanja #Travel

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE