Etsi

15 ERI KATSELUSUOSIKKIA


Kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn kanssa*

Mikäs sen parempaa kuin viikonloppu leffaillan merkeissä. Nyt on kuukausi Viaplayn käyttäjänä takana ja voin kyllä suositella kyseistä leffa-alustaa. Se miksi tykästyin tai tykästyttiin Viaplayhin on ehdottomasti sen monipuolisuus, sieltä löytää lähes mitä vain! Me tykätään katsoa leffoja (kukapa ei) ja aina, kun meiltä vain löytyy aikaa - on ihanaa katsoa jotain yhdessä. Telkkaria ei olla käytännössä avattu kohta neljään vuoteen - onpas muuten pitkä aika - mutta iPad on sen sijaan ollut kyllä kovassa käytössä!


Viaplayn kautta voit katsoa matkoilla, esim. lennoilla, leffoja myös offline. Nykyään meillä onkin aina lennoille tai automatkoja varten - lähinnä siis rajanylityksiä varten leffoja ladattu, koska rajanylitykset monesti kestää useampia tunteja. Nopeastihan se aika menee leffoja ja sarjoja katsellessa :)! Eli Viaplayssa voi ladata vaikka mitä leffoja ja sarjoja niin, että ne voi katsoa vaikka lennolla ilman nettiä :)

Mahtavaa on myös se, että Viaplaystä löytyy vuokraamo, josta ollaan muutamia elokuvia jo vuokrattukin. Jos siis leffailta tiedossa ystävän tai kumppanin kanssa niin tässä mun muutamia suosikkeja:

Remember me

Badmoms 2 Bridget Jones’s baby

Game night

Why him? Mike and Dave need wedding dates

Wonder

Transporter 3

12 strong

Viimeinen loma

The Aviator

The Arrangement

Blacklist

Mike and Dave need wedding dates

Girls trip

**Loppuun vähän arvontaa!** Arvonta löytyy nyt mun uusimmasta instagramkuvasta, eli arvonnassa 2kk Viaplay lahjakortti! Käy kurkkaamassa kuva täältä!

 

#2019 #Kaupallinenyhteistyö #Viaplay #NeaLindberg #Indiedays #Lifie #Lifestyle #Kaupallisetyhteistyöt

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE