Etsi

LEVIN IHMEMAA


Terkut täältä Leviltä! Toinen viikko menossa ja nyt jo tuntuu ihan kamalalta ajatella, että paluu Helsingin loskasäihin lähenee... Jos ei nyt ihan negatiivisiksi heittäydytä niin mahtavaa meillä on täällä ollut ja niin rentouttavaa - täällä voisi hyvin asua vaikka puolet vuodesta!

Salla tosissaan tuli silloin torstaina ja mukavasti meni - 4 päivää meni ihan liiankin nopeasti! Kerettiin tekemään yhdessä vaikka mitä. Käytiin Ylläkselläkin ajelemassa ja nähtiin pari poroa juoksentelemassa pellolla ja saatiin aika kivat kuvat. Kuvailtiin paljon kaikenlaista muutakin kuten joutsenia järvellä(!), käytiin joulupukin mökillä, kahviloissa ja ravintoloissa, tehtiin ruokaa, pelattiin Skipboa joka ilta, joka on muuten superkiva peli! Jos siis kaipaatte mökille tai ihan vaikka kotiin tekemistä niin suosittelen ostamaan tämän pelin <3 Salla vei meidät jumalaisen hyvään ravintolaan nimeltä Northern Cowboy täällä Levillä - siis oli niin hyvää ruokaa. Kannattaa käydä kokeilemassa! :)

#nealindbergpresets

Olen varmasti joka paikassa jo hehkuttanut tätä Lapin kaunista luontoa mutta sanotaan se nyt vielä kerran: täällä on niin kaunista, kun joka paikka hohtaa valkoisena lumesta. Perjantaina olisikin vuorossa koiravaljakkoajelua. Toivotaan, että säät taas suosivat. Aurinko on paistanut lähes joka päivä tämän puolentoista viikon ajan, mitä ollaan täällä nyt oltu <3

Hyvää ystävänpäivää kaikille! <3

Kaikki mun presetit on nyt ystävänpäivän kunniaksi -15% >

 

#Levi #Lapland #Lifie #Lifestyle #Indiedays #Travel #2019 #LEVINIHMEMAA #nealindbergpresets #Lappi #inspiration #Matkailu #Matkablogi

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE