Etsi

BACK TO LAPLAND


Jaahas, tässä onkin näköjään ollut 3,5 viikon tauko blogista D; Tässähän on kerennyt tapahtua vaikka ja mitä, viime viikolla oli mun synttärit - huikeat 22 vuotta, ei kylläkään tehty mitään sen kummallisempaa - haettiin Kakkugalleriasta Suklaaunelma ja syötiin se. Ikäkriisiähän tässä pukkaa :) Toivottavasti moni sieltä seurailee mua myös muissa kanavissa, kun tämä blogi on niin vaikea saada pidettyä ''realiajassa'' ja kaikkia kanavia ei kerkeä millään kunnolla päivittelemään/tekemään, kun muitakin töitä piisaa. Tammikuu oli taas yllättäen aika kiireinen, jotenkin naurattaa, kun tuntuu, että jokainen kuukausi on aina kiireinen :D Käytiin Ruotsissakin Bubbleroomin vieraana, joka oli muuten suuupermielenkiintoinen vierailu. Boråsista mentiin suoraan Manchesteriin Englantiin, jossa käytiin Brave Soulilla. Oltiin hetki taas Pääkaupunkiseudulla, josta ajeltiin maanantaiksi tänne Leville. Kuukauteen mahtui myös paljon muuta, kuten meidän Espanjan kämpän episodi - siitä pääset kuulemaan lisää mun tubesta.

Tätä Lapin matkaa ollaan taas odotettu niin pitkään. Täällä on aina niin ihana ja rauhallinen tunnelma ja mielettömän upea luonto! Valkoisia metsiä silmän kantamattomiin. Viimeksi oltiin vain viikko mutta tällä kertaa tultiin kahdeksi viikoksi niin, että aikaa on kunnolla. Toisaalta täällä kyllä voisi viettää aikaa kuukausitolkulla :D Käytiin toissapäivänä ajelemassa Ylläkselläkin, lumisia teitä metsien keskellä kymmeniä kilometrejä eikä nähty yhtään ihmistä missään. Kierreltiin pitkin metsiä ja löydettiin vaikka mitä hienoja spotteja <3 Tänään saadaan pariksi päiväksi Salla tänne meidän kanssa, saa nähdä mitä kaikkea keksitään - ainakin päästään ulkoilemaan luontoon <3 Ihanaa viikonloppua! Kuullaan taas pian :)

 

#2019 #Lappi #BACKTOLAPLAND #Levi #Finland #Indiedays #nealindbergpresets #NeaLindberg #Lifie #Lifestyle

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE