Etsi

KAUHUA KAMPAAMOSSA!!!


Täällä menee hyvin! Viimeksi kirjoittelin meidän sunnuntaista ja tänään kirjoittelen meidän kuluneesta viikosta. Meillä oli tosiaan melkein viikon auto vuokrassa ja onneksi oli, koska aika paljon sille oli loppujen lopuksi käyttöä, vaikka täällä yleensä ajetaankin tosi vähän siihen verrattuna, mitä Suomessa ajetaan. Meillä oli vuokralla sellainen pieni Fiat 500, mitä ajattelin, että voisin hankkia itsellenikin. Niitä näkee täällä Marbellassa superpaljon ja ne sopii kyllä hyvin katukuvaan ja ne on muutenkin tosi näppäriä. Saa parkkiinkin melkein mihin tahansa koloon! :) Käytiin autokaupoillakin niitä katselemassa. Ei tarvitsisi sitten välttämättä Jeeppiä tänne ajaa. Katsotaan jos käydään ostamassa muutaman viikon päästä, kun tullaan tänne taas uudestaan :)

Täällä on aurinko paistanut joka ikinen päivä ja täytyy sanoa, että olo on niin paljon energisempi, kun auringonvaloa on enemmän ja päivät kestävät pidempään <3 Ollaan pari kertaa käyty kahvilan terassilla istumassa ja nauttimassa ihanasta säästä. Pakko muuten kertoa mun kauhea kampaamokäynti täällä! Kävin toissapäivänä kampaajalla, koska mua pyydetiin varta vasten sinne ja sanottiin, että saan kaiken ilmaiseksi. Kerroin sitten tälle omistajalle, että en oikein tiedä, kun en tykkää käydä ulkomailla laittamassa hiuksia ihan vaan sen takia, että vaaleita hiuksia on niin vaikea käsitellä oikein - varsinkin maissa, joissa niitä vaaleita hiuksia ei usein käsitellä. Omistaja sitten kertoi, että tekijä on ruotsalainen ja osaa käsitellä blondia tukkaa loistavasti. Minähän sitten uskoin, koska onhan kyseessä kuitenkin ruotsalainen ja varmasti osaa tai on ainakin aiemmin vaaleita hiuksia tehnyt! Pari tuntia ennen hiusaikaa, omistaja ilmoittaa, että joudunkin maksamaan 50% hinnasta, koska tekijä on yrittäjä. Ymmärsin tottakai ja sanoin, että se ok. Kysyin kuitenkin mun osuutta siitä hinnasta, koska halusin tietää, että se ei vain ole kalliimpi kuin, mitä Suomessa maksan. Omistaja sitten vastasi, että se on niin pieni summa, älä huoli! Selvä. Minähän menin ja hiuksissa kesti melkein 4 tuntia!! Tyviraidat ja Olaplex -hoito... 4h ja Suomessa mulla kestää sama hoito max. 2h.

Hiukset mulla oli tämän hoidon jälkeen ihan purkkaa ja niin kuivat, että mä en tiedä pitikö mun itkeä vai nauraa... Tekijä oli vähän vaivaantunut ja sanoi vain, että johtuu varmaan tuosta pesualtaasta, kun sulla on noin pitkät hiukset?! HAHAH... paras juttu ikinä. Tämän tyvivärjäyksen ja Olaplex -hoidon hinnaksi tuli nyt siis 122€!!! Kuvittele, että tässä oli siis muka 50% alennus, ja jonka alunperin piti olla ilmainen, ja tällaista kampaamoa mun olisi tarvinnut mainostaa somessa mun seuraajille. Ihan hirveetä ja tuo oli kyllä niin kusetus, että ihan uskomatonta. Tästä taas oppi sen, että parempi vaan, kun ei ihan joka paikkaan mene, mihin pyydetään :D Loppujen lopuksi paikan omistaja vielä lähetti viestiä, että hintaa tuli sen verran, koska Puerto Banus on niin kallista seutua. Joopa joo, on varmasti mutta siitä huolimatta kaikki palvelut maksavat täällä murto-osan Suomen hinnoista ja muutenkin ilmainen on ilmainen. No, se siitä - petyin kyllä.

Huomenna meillä olis aamulla tarkoitus kävellä 4km yhteen kahvilaan syömään aamupalaa ja juomaan kauralattea ja minttuteetä ja vain nautiskelemaan lauantai-aamupäivästä. Sen jälkeen mennäänkin taas salille! Kivaa viikonloppua teille!! <3

 

#2019 #Marbella #Spain #Espanja #Indiedays #nealindbergpresets #NeaLindberg #Lifie #Lifestyle

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE