Etsi

LAZY SUNDAY


Piiiitkästä aikaa meillä oli ihanan rento sunnuntai, tai ylipäänsä oli rento päivä, kun jokaiselle päivälle kaikenlaista tekemistä aina riittää. Viikossa on vain seitsemän päivää ja päivässä 24 tuntia niin aika ei meinaa riittää millään kaikkeen. Eilen herättiin tarkoituksella aika myöhään, ja sopivasti auringonpaisteeseen. Se on muuten todella ihanaa herätä luonnonvaloon ja vieläpä ilman herätyskelloa, jos vaikka vertaa normaaliin arkeen nyt Suomessa, kun pitää herätä aikaisin aamulla herätyskelloon, sateeseen ja harmauteen. Kyllä sen vaan yleisessä fiiliksessä huomaa :)

HOUSUT FROM VERO MODA here* / SHIRT FROM JUNKYARD here*

Ajeltiin aamupäivällä meidän pienellä vuokra-Fiatilla muutaman kilometrin päähän Organic Market & Food -kahvilaan. Pakko mainita tuosta Fiatista sen verran, että mä kyllä niin rakastuin siihen :D Sopis kyllä täydellisesti tänne Espanjaan! Anyway, kahvilassa otin taas yllättäen kauralaten ja Tomppa otti tuoreista mintuista tehdyn teen. Samalla syötiin lounas, joka tällä kertaa oli avocadoleivät kananmunalla. Aamupalasta oli kulunut niin vähän aikaa, että syötiin kahvilassa kevyesti. Aurinko paistoi terassille ja lämmitti niin ihanasti, että olisi vain tehnyt mieli jäädä siihen istumaan loppupäiväksi. Tuntuu ihan niin kuin olisi kesä, vaikka ei täälläkään ole kuin 14-18 lämmintä mutta aurinko ja täysin sininen taivas tuovat kesän tuntua. Kuukauden päästä tähän aikaan ollaankin taas talvisissa maisemissa Levillä. Ihan mukava vaihtelua ja odotan kyllä taas sinne pääsyä <3

Kuvasin eilen illalla treeniaiheisen videon meidän Marbellan vakkarisalilla. Kyllä täällä vaan tulee Fit Tammistoa aina niin ikävä. Tammistossa viihtyy niin paljon paremmin, kun on valoisaa, puhdasta, laaja valikoima uusia laitteita, kelkkarataa... aivan kaikkea, mitä mielekäs salitreeni vaatiikin! :) Teen seuraavat treenivideot sieltä ja Juulin kanssa sovittiin jo aikakin tammikuun lopulle eli treenivideoita on tulossa pian lisää!

Mahtavaa alkanutta viikkoa! <3

 

#Indiedays #Lifie #Lifestyle #NeaLindberg #nealindbergpresets #2019

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE