Etsi

MEIDÄN JOULU


Ai että, rakastan joulua! Ehdottomasti mun vuoden lempijuhlapäivä! On niin ihanaa, kun ihmiset rauhoittuu ja koko maassa vallitsee ''hiljaisuus''. Saa vain olla läheisten kanssa, nauttia yhdessäolosta ilman minkäänlaisia häiriötekijöitä. Meillä ei valitettavasti joululomaa ole, joten tänään työpäivä :) Onhan meillä tulossa taas kuukauden päästä parin viikon rennompi Levin matka, eli saadaan taas olla vähän lepposammin ja nauttia pidempään yhdessäolosta upeissa lumimaisemissa <3 Meillä oli viimeksi niin ihanaa Levillä, että meinasimme, että olisimme olleet siellä myös joulun yli mutta se tuli vähän liian lyhyellä varoitusajalla muulle perheelle ja he eivät olisi ehtineet mukaan. Pysyimme siis alkuperäisessä suunnitelmassa ja tultiin tänne etelään.

Jouluun kuului tietysti joululaulujen kuuntelua - voisin hyvin kuunnella joululauluja vaikka tammikuulle saakka :D Pelattiin, käytiin haudalla, joulusaunassa, juteltiin ja syötiin hyvää ruokaa - tänä vuonna en muuten syönyt kinkkua laisinkaan. En ole oikein koskaan siitä erityisesti tykännyt mutta tänä vuonna en edes halunnut maistaa. Tänä vuonna sen sijaan maistoin ensimmäistä kertaa ikinä mätiä ja sitä ihme sekoitusta (smetana, mäti, sipuli). Ihan hyvää oli, vaikka ei siitä lempparia nyt tullut. Katsotaan taas uudestaan ensi vuonna :)

Minkälaista joulua teillä vietetään? Onko teillä jonkinlaisia jouluperinteitä?

Kuvat muokattu Winter Wonderland -filttereillä

 

#MEIDÄNJOULU #MerryChristmas #Christmas #nealindbergpresets #NeaLindberg #Joulukuu #2018

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE