Etsi

POHJOIS-NORJAN HELMI


Joulu on jo ovella ja meidän piti tänään lähteä ajamaan kohti etelää, että ehditään juuri ennen aattoa Espooseen perheeni luokse. Ehdittiin olla Loofoteilla, tarkemmin sanottuna Reinen kylässä vain kaksi yötä mutta se oli itse asiassa aivan tarpeeksi tähän aikaan vuodesta. Valoisaa aikaa on vain lyhyt hetki päivässä ja aurinko ei nouse kunnolla ollenkaan, lisäksi täällä on vielä lämpöasteita, joten lunta ei ole laisinkaan. Ehdottomasti mennään uudelleen paremmalla ajalla ja niin, että päästään vaeltamaan vuorille!

Paikka on kyllä tosi kaunis lumihuippuisine vuorineen ja täällä tosiaan täytyneen tulla pari kertaa vielä käymään, kun halutaan myös nähdä lunta, eli joskus helmi-maaliskuussa, ja kevätaurinko paistaa. Silloin tämä paikka on varmasti täydellinen <3

Huomenna 23.12 koittaa se päivä, kun julkaisen mun talvipresetit! Niistä on kyselty ensimmäisen kerran jo pari kuukautta sitten, että onko näitä tulossa. Ihanaa, että niin moni odottaa niitä ja on aina yhtä innoissaan uusista filttereistä <3 Olen odottanut oikeaa hetkeä julkaisuun ja nyt on se oikea hetki! Julkaisin tänään mun instastoryssa seuraajien muutamia ennen-jälkeen kuvia, joten käykäähän kurkkaamassa, mitä on huomenna luvassa! #nealindbergpresets

 

#2018 #Lotootit #Norja #Norway #NeaLindberg #nealindbergpresets #Indiedays #Lifie #Lifestyle

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE