Etsi

ALKUVUODEN MENOJA - BURNOUT!?


Täällä sitä ollaan Lofooteilla Pohjois-Norjassa. Kirjoittelen tästä aiheesta lisää, kunhan ensin päästään vähän tutustumaan paikkaan ja saadaan muutamat valokuvat otettua :)

Kirjoittelin lokakuussa loppuvuoden menoista. Silloin oli kalenterissa tämä Lofoottien ja Kilpisjärven matka, johon tulikin lisäksi viikonloppu Levillä, lisäksi suunnitelmissa oli matka Orlandoon ja käynti Puolassa. Ajettiin siis Euroopan läpi Marbellasta Suomeen, ja sieltä tänne Norjaan. Matkaa on tullut jo yli 6000km huh huh... Nämä matkat on nyt tehty ja uusia reissuja on tulossa alkuvuodelle aikamoinen määrä:

- tammikuussa, kotiin Marbellaan

- tammikuussa, käynti Ruotsissa Bubbleroomilla

- tammikuussa, käynti Englannissa Brave Soulilla

- tammikuussa, käynti Puolassa Top Secretillä

- tammikuussa, taas Suomeen (tekemistä on paljon!)

- helmikuussa, kaksi ensimmäistä viikkoa Levillä! <3 Vuokrattiin sieltä tosi kivannäköinen mökki. Nyt, kun oltiin siellä viikonloppu niin seuraavaksi ollaan kaksi viikkoa. Ei ole kiire mihinkään! ❤️

- maaliskuussa, laskettelemaan Italiaan ja Sveitsiin (yksi ja sama reissu) ❤️

Ja saa nähdä mitä tähän vielä ehtii tulemaan näiden lisäksi... Tässä, kun teet päivätöiden (palkkatyöt) ja matkustamisen lisäksi sosiaalisen median yhteistöitä, Youtubea, Instaa, blogia, kahta omaa verkkokauppaa: Presets & Wellness... normaalia elämää ja treeniä niin arvaatteko kuinka kiire mulla on 7 päivää viikossa!? Tähän päälle meidän piti Juulin kanssa alkaa tekemään podia nyt joulukuussa mutta ei saatu sitä studiota varattua, mikä luultiin, että saadaan, joten katsotaan jos ensi vuoden puolella saataisiin yksi toinen :)

Ne, jotka tekee Youtubea, tietää kuinka työlästä ja aikaa vievää se on. Ne, jotka tekee blogia, tietää miten työlästä ja aikaa vievää se on. Ne, jotka panostaa tosissaan Instaan, tietää miten työlästä ja aikaa vievää se on. Ne, jotka tekee päivätöitä, tietää miten raskasta se on. Ne, joilla on oma verkkokauppa, tietää kuinka kova duuni siinä on. Ne, jotka tekee sosiaalisen median yhteistöitä tietää, miten paljon se vaatii aikaa, vaivaa ja mietiskelyä. Ne, jotka tekee näitä kaikkia, tietää mitä tämä on. RAKASTAN jokaista asiaa, mitä saan tehdä ja sen takia en osaa himmata. Tämänkin takia odotan kotiin Marbellaan pääsyä sekä Alppien laskettelu- ja Levin matkaa, että pääsee vähän rauhoittumaan ja vetämään happea. Tahti on todella kova tällä hetkellä ja kyyneleiltäkään ei olla vältytty. Ihanaa, kun joulu on jo ovella ja kohta pääsee perheen kanssa nauttimaan rauhallisesta yhdessäolosta ❤️

Ihanaa loppuviikkoa ja joulun odotusta kaikille ❤️

 

#2018 #ALKUVUODENMENOJABURNOUT #Indiedays #nealindbergpresets #NeaLindberg #Lifie #Lifestyle #travel #Matkailu

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE