Etsi

MIHIN SEURAAVAKSI?


Ihanaa keskiviikkoa! Ihan hullua, että kohta meidänkin Lapin reissu on päätöksessä, tai no onhan tässä vielä sunnuntaihin saakka aikaa. Huomenna ajetaan Lofooteille, ollaan siellä pari yötä ja sitten lähdetään ajelemaan Ruotsin läpi takaisin kohti kotia, johon olisi tarkoitus päästä jouluksi. Vaikka me ollaan yhteensä 10 päivää tällä reissulla niin ei se vain riitä mihinkään... aika loppuu aina kesken. Levillä meillä oli niin ihanaa, että yritetään (ehkä) saada vuokrattua heti joulun jälkeen taas mökkiä viikoksi, että päästäisiin takaisin niihin maisemiin <3 Lumi on kyllä ihmeellistä ja niin kaunista. Kunpa etelässäkin olisi aina talvet valkoisia.

Kolme yötä oltiin täällä Kilpisjärvellä ja tänne tultiin sen takia, kun oltiin täällä viime vuonna ja tykättiin pikkukylän hiljaisuudesta. Viime vuonna täällä ei ollut edes ravintoloita auki :D Ei se meitä haittaa, tehdään muutenkin mielellään itse ruoat mutta se kertoo paikasta, että täällä tosiaan ei oikein ole mitään ihmeellistä tekemistä. Onhan täälläkin kaunista mutta enemmän tekemistä on siellä missä on turistejakin enemmän :) Käytiin eilen vaeltamassa metsässä ja jätettiin Webasto (moottori- ja sisätilalämmitin) päälle liian pitkäksi aikaa niin takaisin tullessa autosta olikin akku loppunut. Loppujen lopuksi löydettiin huoltosemalta sellainen laite, millä sai auton taas käyntiin.

Nyt laitetaan takkaan tulet, sauna päälle ja nautitaan täällä olemisesta! <3

 

#2018 #Kilpisjärvi #nealindbergpresets #NeaLindberg #Indiedays #Lifie #Lifestyle #Travel #Matkailu #MIHINSEURAAVAKSI

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE