Etsi

GOFLO?


Hitsi mikä tunti! Ihan mieletön! Viime sunnuntaina kävin ensimmäistä kertaa ikinä ryhmäliikuntatunnilla ja vieläpä ihan ainutlaatusella sellasella! Kuvasin tästä tunnista videon enkä malta odottaa, että pääsen jakamaan sen tänne! Kuten otsikko kertoo, tunnin nimi oli GoFlo. Tällä hetkellä Fit Tammisto Vantaalla on ainoa kuntokeskus Suomessa, joka tarjoaa kyseistä tuntia mutta se on pikku hiljaa leviämässä muuallekin Suomeen - jee!! Tätä tuntia on niin paljon kehuttu, että päätin varata yksityistunnin Venlalta ja saatiinkin todella hauska video kasaan! Ei muuten ollut helppoa varsinkaan alkuun, mutta älyttömän hauskaa ja tehokasta! Tänään illalla mennäänkin sitten äidin kanssa GoFlo -tunnille <3

 

#2018 #NeaLindberg #nealindbergwellness #hyvinvointi #Indiedays #Lifie #Lifestyle

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE