Etsi

UNIVERSAL STUDIOS ORLANDO


Saavuttiin tiistaina illalla tänne Orlandoon ja vitsit miten kivalta paikalta vaikuttaa! Vaikka lennoissa meni vain jotain 12 tuntia niin kotoa lähtemisen ja hotellille saapumisen väliin jäi peräti 24 tuntia. Täällä Floridassa oli saapuessa tiistai-ilta ja Suomessa oli jo keskiviikko-aamu klo 05, joten pikkasen väsytti hotellilla. Onneksi pääsi melkein heti nukkumaan ja pääsi tähän rytmiin.

Keskiviikkona aamu alkoi hotellin aamupalalla, joka oli yllättävän hyvä: kaurapuuroa mustikoilla, lohta ja kokki teki pyynnöstä munakasta, johon sai pinaattia, tomaattia, sieniä, kanaa ja lähes mitä vain keksi pyytää. Oli kyllä hyvä!

Tultiin tänne kuntokeskusalan messujen takia ja luultiin, että messut alkavat keskiviikkona mutta nehän alkoikin vasta torstaina, joten meille jäi yksi kokonainen ylimääräinen päivä tehdä jotain muuta. Päätettiin lähteä Universal Studioille tähän ihan hotellin lähelle ja se olikin muuten hauskin päivä piiiitkäään aikaan! :) Vitsit miten siistejä juttuja siellä onkaan! Olo oli kuin pikkulapsella, kun kierreltiin eri 4D simulaattoreissa ja vuoristoradoissa ja autoradoilla ja miksi ihmeessä niitä nyt kutsutaankaan. No ne tietää, jotka on siellä käyneet :) Laitoin Storyyn videoita ja niistä näki vähän jotain mutta 3D lasien takaa kaikki vaikutti paljon todenmukaisemmalta.

Liput maksoi 180usd per henkilö ja ihmeteltiin sisäänpääsyn kovaa hintaa mutta, kun nähtiin kuin valtavan panostuksen jenkit ovat puistoon laittaneet niin ymmärrettiin kyllä, että sitä elämystä ei voi ilmaiseksi tarjota. Meille kävi hyvä tuuri, että oltiin täällä nyt joulukuun alussa keskellä viikkoa. Turisteja tai muitakaan ihmisiä ei ollu puistossa juuri ollenkaan ja saatiin rauhassa kävellä ja katsella paikkoja aurinkoisessa säässä eikä ollut pitkiä jonojakaan mihinkään. Kaikesta päätellen ruuhkaisimpina aikoina puistossa joutuu varmasti varautumaan tuntikausien jonottamiseen useamman kerran päivässä. Onneksi ei nyt oltu näkemässä sitä haha :D

Lopuksi, juuri ennen kuin ilta alkoi pimenemään niin puistossa järjestettiin massiivinen joulukulkue, jollaista ei voi kuvitella näkevänsä kuin elokuvissa. Oli kyllä niin mahtava fiilis tulla hotellille upean päivän päätteeksi. Ihan mahtava päivä!!! <3 Suosittelen siis käymään Universal Studioilla, kun käytte Floridassa tai Los Angelesissa!

Kuvat muokattu Chocolate Pastel paketin filttereillä* SHOP HERE

 

#Travel #UniversalStudios #Usa #NeaLindberg #Indiedays #nealindbergpresets #UNIVERSALSTUDIOSORLANDO #Florida #USA #2018 #Lifie #Lifestyle #travel #Matkailu

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE