Etsi

KUULUMISIA JA UUSIA TUULIA


Heips! Pitkästä aikaa! Ne, jotka seurailee mun päivittäistä arkea Instagram Storysta tietääkin suurin piirtein, mitä kaikkea viime viikkoina on tapahtunut. Oltiin kuukausi Marbellassa meidän uudessa kodissa ja ollaan tykätty tosi paljon alueesta ja myös asunnosta, jossa asutaan. Noin puolitoista viikkoa sitten ajeltiin Suomeen ja nyt ollaan täällä Espoossa. Ensi viikolla käydään muutaman päivän pikareissu Orlandossa Floridassa ja sitten ollaan taas muutama päivä täällä Etelä-Suomessa ja sen jälkeen suunnataan pohjoiseen ja ollaan siellä jouluun saakka. Ihan tarkkaan ei vielä tiedetä, että minne mennään. Mennään sinne missä on lunta! :) Joskus joulun jälkeen ajellaan taas Euroopan läpi takaisin kotiin. Paljon on siis kaikenlaista menoa loppuvuodelle luvassa.

Suomessa ollessa kalenteri on aina täynnä menemistä ja tekemistä ja yksi Espanjaan muuton tarkoitus oli vähentää kiirettä elämästä mutta eihän se nyt aivan niin ole ainakaan toistaiseksi vielä mennyt. Töitä on paljon ja ne seuraavat Espanjaan saakka, vaikka tapaamiset jäävätkin pois siellä ollessa. Tommilla on alkamassa uusia juttuja ja olen auttanut uusien nettisivujen rakentamisessa ja itsellänikin on nyt jotain uutta alkamassa juuri tänään! <3

Viimeisten vuosien aikana mun somekanavien yksi näkyvimmistä ja tärkeimmistä osa-alueista on ollut treeni ja hyvinvointi. Ne ovat myös kaikista eniten katsottuja videoita Youtube-kanavallani ja hyvinvointiin liittyvää materiaalia minulta aina toivotaan lisää ja lisää ja sitä onkin mukava toteuttaa, kun se niin olennaisesti omaan arkeeni kuuluu muutenkin. Se on todella hienoa, että tämä aihe ihmisiä kiinnostaa. Terveyshän on ihmiselle kaikkein tärkein yksittäinen asia elämässä.

Lanseeraan tänään oman ruokavalioni, jonka voi ostaa verkkokaupastani eli täältä.

Ruokavalio sisältää täsmälleen niitä ruoka-aineita, joita olen syönyt jo vuosia ja nyt ajattelin jakaa nämä tiedot ihan näin virallista reittiä pitkin. Verkkokauppani etusivulta löytyy myös tarina mun taustasta, josta en ole koskaan aikaisemmin kertonut missään kanavissani. Eli, vaikka ette olisikaan hankkimassa ruokavaliota niin käykäähän lukemassa kuitenkin tarina, mistä tämä kaikki on lähtenyt liikkeelle.

Julkaisin juuri nyt sunnuntaina myös videon Youtube-kanavallani, jossa kerron aiheesta tarkemmin. Käykäähän siis ensin lukemassa tarina täältä ja sitten katsomassa video täältä!

Oikein ihanaa sunnuntaita juuri Sinulle! <3

 

#NeaLindberg #hyvinvointi #Lifie #Lifestyle #2018 #Indiedays #inspiration #Lily #Ruoka #omaelämä #nealindbergwellness

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE