Etsi

SUNDAY THOUGHTS


Ihanaa sunnuntaita! Viikko on ollut todella työntäyteinen ja paljon ollaan myös saatu aikaiseksi! Olen niin innoissani kaikesta tulevasta ja en malta odottaa, että pääsen pian siitä teille myös kertomaan! :) Nyt onkin marraskuu, eli Suomessa on pimeää ja synkkää. Tämä on taas sitä vuodenaikaa, kun bloggaajien ja somettajien pitäisi saada kivoja asukuvia ja muutakin sisältöä tuotettua someen mutta kuvien ottaminen on melkein mahdotonta! Täytyy todellakin hamstrata täältä Espanjasta mahdollisimman paljon kuvia varastoon, että pärjään 6 viikkoa Suomessa niillä kuvilla :D Odotan kyllä innolla, että päästään Juulin kanssa taas kuvailemaan. Niin ja aloittamaan tietysti meidän podcast!

Tämän päivän video tulee vasta huomenna mutta video on paljon toivottu, joten hyvää kannattaa odottaa. Eikös se jotenkin noin mennyt :) Vaikka Suomessa onkin nyt synkkää niin toivottavasti saatte täältä blogista kuitenkin inspiraatiota ja energiaa päiviin :)

Lähdetään ensi viikon torstaina ajamaan kohti Suomea ja takaisin Marbellaan tullaan vasta joulun jälkeen, eli pitkät viikot Suomessa edessä. Siinä välillä kylläkin käydään tekemässä automatkaa Lappiin tai johonkin lumimaisemiin ja muutama päivä ollaan Floridassakin joulukuun alussa!

Ihanaa isänpäivää - muistakaa muistaa isiä <3

 

#2018 #Spain #NeaLindberg #nealindbergpresets #Lifie #Lifestyle #Indiedays #SUNDAYTHOUGHTS #inspiration #Lily

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE