Etsi

NIIN KAUNIS KYLÄ


Lauantaina kerroinkin täällä, että käytiin reilun 100km päässä Marbellasta, pienessä ja mielettömän kauniissa Frigilianin kylässä. Kylä oli täynnä valkosia taloja ja hiljasia kujia, tosin en tiedä onko kuinka hiljanen turistikautena :D Joka puolella saa nyt tutustua paikkoihin ihan rauhassa.

Pitkästä aikaa en katsonut netistä etukäteen ravintoloita tai kahviloita vaan tällä kertaa ajettiin paikan päälle, etittiin autolle parkkipaikka ja käveltiin ensimmäiseen kivan näköiseen ravintolan, josta löytykin todella maittava ruokalista, johon kuului tapaksia ja muita paikallisia herkkuja. Eikä ollut kallista! Espanja on kyllä mukavan edullinen maa.

Päivän tarkoituksena meillä oli ottaa kuvia ja Frigiliana on kyllä täydellinen paikka juuri siihen, valokuvaukseen. Joka kulmasta ja kohdasta sai niin kauniita kuvia! Seuraavan kerran, kun olet tulossa Aurinkorannikolle niin ehdottomasti kannattaa käydä ihastelemassa Frigilianissa, vaikka bussilla, jos ei autoa ole käytettävissä. Kiireisimpään aikaan bussi saattaa olla jopa helpompi ja parempi vaihtoehto, sillä parkkipaikkoja kylästä ei liikaa löytynyt - meillä kävi tuuri, että löydettiin hyvästä kohtaa kadun varresta :) Ajateltiin käydä täällä vielä uudestaan, sillä käveltävää ja nähtävää olisi riittänyt vielä pidemmäksikin aikaa.

KNITWEAR FROM CHIQUELLE / BELT FROM GINA TRICOT / JEANS FROM ZARA

Kaikki tämän sekä kolmen edellisen postauksen kuvat on käsitelty mun uusilla eilen julkaistuilla Perfect Selfie -filttereillä. Vaikka filtteripaketin nimi on Perfect Selfie niin filtterit soveltuu erittäin hyvin myös muiden kuvien käsittelyyn ja parhaiden ominaisuuksien esiintuomiseen, katso vaikka täältä tai täältä. Filtterit löytyy mun verkkokaupasta ja tiistaihin saakka saat 10% alennuksen koodilla NEA10.

Nyt me lähdetään Malagaan etsimään UPS:n toimipistettä, että saisin vihdoin ja viimein Daniel Wellingtonilta tulossa olevan paketin. Sitä yritettiin meille ilmeisesti toimittaa kotiin mutta kuski ei ollut päässyt porteista sisään. Kumma kyllä DHL:n kuskilla ei asian suhteen ole ollut mitään ongelmia. On ollut niin outo fiilis saada tänne kotiin kuljetettuna paketteja. Jotenkin ei ole vielä sisäistänyt kunnolla, että täällä asutaan :D Kohta on ne DHL:n kuskitkin tuttuja, kun täällä joutuvat ramppaamaan joka viikko :D

Ihanaa viikkoa! PAAALJON ENERGIAA <3

 

#NIINKAUNISKYLÄ #Indiedays #nealindbergpresets #NeaLindberg #Lifie #Lifestyle #outfit #Espanja #Spain #Frigiliana #City #Travel #Matkailu

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE