Etsi

PIKAISET KUULUMISET


Ollaan oltu täällä Espanjassa nyt kaksi viikkoa. Niin se aika vaan kuluu. Ollaan kyllä hyvin asettauduttu ja saatu arki rullaamaan. Ollaan tutustuttu lähiseutuun ja käyty Fuengirolassa, Malagassa, Rondassa, läheisillä vuorilla ja tänään ajettiin reilun 100km päähän Frigilianin pieneen valkoiseen kylään vähän kuvailemaan, katselemaan paikkoja ja viettämään rauhallista lauantai-päivää. Näätte seuraavassa postauksessa kuvia sieltä - oli muuten ihana ja superkaunis paikka!

Kuvasin torstaina ja perjantaina huomisen Youtube-videon ja aiheena on mun lempikahvilat täällä Marbellassa. Yksi näistä kahviloista/ravintoloista on paikka, jossa lounastettiin vuosi sitten, kun käytiin nopeasti Marbellassa ohikulkumatkalla. Eipä tiedetty vielä silloin kuin pian samasta paikasta tulee meidän vakiorlounaspaikka :) Vielä on pari netin perusteella hyvää illallispaikkaa testaamatta mutta nämä, joista tein videon ovat sellaisia hyviä aamupala- ja lounaspaikkoja. Superhyviä ja terveellistä ruokaa.

On ollut ihana saada teiltä videotoiveita ja paljon pyydettiin treeniin/hyvinvointiin liittyviä aiheita. Yksi kysytyin oli ”mitä syön päivässä.” Olen todellakin tekemässä ruokaan liittyvän videon piakkoin eli hyvinvointiaiheisia juttuja luvassa! :)

Ihanaa lauantai-iltaa! <3

 

#Indiedays #NeaLindberg #nealindbergpresets #Marbella #Espanja #Spain #PIKAISETKUULUMISETl #Lifie #Lifestyle #inspiration

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE