Etsi

LOPPUVUODEN MENOJA


Käytiin eilen testaamassa Hustle n' Flow Eatery täällä Marbellassa ja vitsit miten hyvä mesta! Suosittelen käymään, jos tänne päin on tulossa :) Otettiin molemmat avokado-toastit ja lisäksi Tommi otti minttuteetä ja minä tietysti kauralaten - oli muuten ihan sairaan hyvää! Sekään ei ole itsestäänselvyys, että kauralatte olisi aina hyvää. Olen täällä jo yhdessä paikassa pettynyt oikein kunnolla, että miten kauralaten saakin mokattua niin pahasti :D Noh joka tapauksessa tarkastelin tossa pari päivää sitten kalenteria ja huomasin, että mullahan on vaikka mitä tekemistä ja menemistä loppuvuoden aikana! Ihan pelottavan paljon. Tällä viikolla lanseeraan uuden filtteripaketin ja aikamoinen määrä on kaikenlaisia työjuttuja tehtävänä muutenkin. Onneksi täällä Espanjassa ollessa ei ole kuitenkaan samanlainen kiire kuin Suomessa vaan täällä saa välillä nautiskella ja olla rauhassa. Ei tapaamisia tai mitään muitakaan pakollisia menoja :) Vajaan kolmen viikon päästä lähdetään ajelemaan kohti Suomea ja siitä se alkaa, lähes koko loppuvuoden kestävä pyöritys. Käydään ensin Puolassa kahdessakin eri paikassa työasioihin liittyen ja sitten on kiireinen viikko Suomessa; tapaamisia, kuvauksia ja pitäisi Juulin kanssa saada tehtyä meidän ensimmäinen podcast - innolla odotan! Joulukuun alussa lennetään muutamaksi päiväksi Floridaan, Kyseessä on siis työ- ei huvimatka - ja heti, kun palataan sieltä meidän pitäisi lähteä ajamaan Lofooteille, että ehditään jouluksi takaisin Espooseen perheen luo. Joulun jälkeen sitten takaisin Marbellaan lepäämään :)

Näillä näkymin tehdään ensi kesään mennessä ainakin seuraavat matkat:

- Orlando, Florida joulukuun alussa

- automatka Marbellasta Suomen kautta Lofooteille Pohjois-Norjaan ja takaisin marras-joulukuussa

- maaliskuussa laskettelemaan Cerviniaan Italiaan ja Zermattiin Sveitsiin (yksi ja sama reissu siis)

- kesäkuussa automatka Marbellasta Senegaliin ja Gambiaan (Marokon, Länsi-Saharan ja Mauritanian kautta). Tämä siis vasta suunnitteluasteella ja suunnitelmathan tunnetusti voivat muuttua haha :)

Tällaista ohjelmaa tiedossa, eli paljon on kaikenlaista. Tulen kertomaan taas filttereistä pian lisää mutta nyt menen aamupalapuuhiin ja tänään tiedossa IKEAA! Huippu keino rentoutua ja päästä ajattelemaan ihan jotain muuta, kuin työjuttuja! <3

 

#2018 #Indiedays #NeaLindberg #Spain #Espanja #Lifie #Lifestyle #LOPPUVUODENMENOJA #omaelämä

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE