Etsi

AJATUKSIA VIIKON JÄLKEEN


Sisältää affilinkkejä*

Viikko fiilistelty uudessa kotimaassa ja tänään ajattelinkin tulla vähän jakamaan ajatuksia täällä asumisesta näin ensimmäisen viikon jälkeen. Olen myöhemmin tekemässä myös videota aiheesta :) Viikko ollaan siis oltu täällä ja ainakin toistaiseksi hyvillä mielin. Ruokakauppoja löytyy hyvin, Lidl:stä on tullut ehdottomasti meidän vakkarikauppa. Suoraan kotimme edessä tien toisella puolen on pieni kauppa, josta voi tarvittaessa hakea lähes mitä vain, jos jotain tarvitsee nopeasti. Kuntosali on 700m päässä ja sinne ollaan kävelty joka kerta. Kuntosalista täytyy kyllä sanoa, että ei oikein nappaa, vaikka se onkin "Marbellan paras sali 2017". Saa nähdä vaihdetaanko jossain vaiheessa paikkaa mutta näin alkuun mentiin ja ostettiin 3kk salikortit :D Kyllä siellä voi treenata mutta ehdittiin vissiin tottua Suomessa aivan liian hyvään, kun treenattiin Fit Tammistossa, joka on aivan käsittämättömän hyvä sali - siis niin kuin oikeasti. Oikein ikävä tulee sinne, kun tässä juuri editoin "Treenaa viikko kanssani" -videota, jonka kuvasin siellä. Täällä paikallisella salilla ei ole ilmastointia (no se ei ole ongelma) ja laitteita on aika nihkeästi ja ne ovat vanhoja ja muutenkin aika synkkä mesta koko paikka. Pääasia toki on, että pääsee salille ja saa treenattua :)

SHIRT FROM NLY TREND here* ON SALE! / PANTS FROM NLY here* ON SALE! / SHOES here* ON SALE!

Asunto on kiva ja siellä viihtyy! Kaikki olennainen on ihan lähellä kävelymatkan päässä. Autoa ei olla viikon aikana käytettä juuri minkään vertaa. Suorastaan uskomatonta, että kaikki onkin niin lähellä. Katsoin Marbellan parasta kauneussalonkia (ripsiä/hiuksia varten) ja se oli sattumalta meidän asuntoa vastapäätä :D katsoin ikkunasta ja mietin, että onpa ihanan näköinen paikka kunnes huomasin yrityksen nimestä, että sehän olikin juuri se, mitä katsoin aiemmin. Jos tulee siis hätätilanne, että täytyy päästä niin ehdottomasti menen sinne :) Ensisijaiset ja vakkaripaikat on kuitenkin Suomessa <3 Tässä viikon aikana on sadellut aika paljon vettä mutta nyt viimeiset kolme päivää ovat olleet mielettömät! Lämpötila on täydellinen - reilu 20 astetta! Eilen käytiin vaihtamassa uudet renkaat Jeeppiin ja kyllä taas kelpaa. Meillä on ollut todella haastava ajaa autolla, kun renkaat on kulunut niin pahasti, että koko auto tärisee. Tarkoitus oli vaihtaa ne vasta Suomessa mutta ajaminen meni mahdottomaksi, joten eilen käytiin vaihtamassa uusiin. Nyt lähdetään käymään Rondassa ja huomenna sunnuntaina ajateltiin käydä Home Fair Marbella -messuilla katsomassa, että millaista meininkiä siellä on ja ajateltiin myös käydä vuorilla kävelemässä. Jännää - niin paljon uutta nähtävää ja tekemistä :) Tällaista täällä, hyvin siis menee (ainakin toistaiseksi) ja videolla kerron sitten enemmän ja tarkemmin kaikista yksityiskohdista. Ihanaa viikonloppua! <3

Kuvat muokattu Chocolate Pastel paketin filttereillä - Filtterit täällä

 

#Marbella #Spain #Espanja #NeaLindberg #nealindbergpresets #Lifie #Lifestyle #Indiedays #2018

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE