Etsi

THE PERFECT RED


Vaikka ollaankin täällä Espanjassa, haluan silti päästä postaamaan nämä asukuvat, mitkä otettiin Juulin kanssa ennen lähtöämme. Vielä pari viikkoa sitten säät Helsingissä olivat aika lämpimät ja aurinkoiset - suorastaan ihanat! Aamulla oli viileää mutta päivällä oli lämmin ja tarkeni vallan mainiosti pelkällä neuleella. En tosin tiedä tämän hetkistä säätä - vissiinkin aika huono? Jos säätiedotus pitää paikkaansa, pitäisi kohta tulla ihan luntakin. Itse kyllä rakastan lunta ja on ihana katsoa ikkunasta, kun lunta sataa. Olishan se kiva, jos pääkaupunkiseudulla olisi ihan kunnon talvi, jolloin ei olisi loskaa D;

JACKET FROM VERO MODA / KNITWEAR FROM VERO MODA (House of Brandon)* / JEANS FROM JUNKYARD here* / HEELS FROM VAMOS*

Rakastan tuota Vero Modan punaista pitkän mallista neuletta. Ehdottomasti yksi lempineuleistani tällä hetkellä. Suomessa ollessa pidin sitä vähän liiankin paljon :D En viitsinyt ottaa sitä mukaan tänne Espanjaan, että tulee pidettyä muitakin vaatteita, haha. Farkuista pakko mainita - ihan parhaat! Tilasin farkut joku kuukausi sitten Junkyardilta ja niin istuvat + supermukavat jalassa, isot suosittelut siis!

Tänään meillä on suunnitelmissa käydä "Espanjan kauneimmassa kaupiungissa" Rondassa ihastelemassa paikkoja ja muutenkin vähän tsekkailemassa, että mitä on missäkin. Tuntuu niin oudolta, että täällä me nyt asutaan ja nyt pitääkin alkaa opettelemaan ihan uudet jutut, paikat, tiet, kaupungit... ihan kaikki. Eihän se tietystikkään ongelma ole mutta nii outo fiilis. En jotenkin vieläkään voi uskoa, että täällä sitä nyt ollaan <3

Alekoodi Junkyardille:

Koodilla: NEA15 saa nyt 15% alennuksen yli 50€ tilauksiin

Koodi ei koske aletuotteita

Voimassa tämän kuun loppuun 31.10

 

#2018 #Indiedays #NeaLindberg #nealindbergpresets #Outfit #Lifie #Lifestyle #Finland #autumn

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE