Etsi

MARBELLASSA


Ajatella, oltiin Suomessa kolme viikkoa ja sain blogiin postattua tasan kaksi kertaa!? Uskomatonta. Mutta niin kuin kerroinkin edellisessä postauksessa - meillä oli hommaa koko ajan niin paljon, että somen päivittäminen oli välillä todella haastavaa. Meillä oli Vantaan Länsi-Autosta pieni Opel vuokralla ja mittariin kertyi huimat lähes 3000km tuon kolmen viikon aikana. Voitte siis kuvitella, että ollaan oltu liikkeessä koko ajan! Onneksi nyt helpottaa, kun tapaamisia ja muita juoksevia asioita ei täältä Marbellasta käsin voi hoitaa :) Tiistaina siis lennettiin Berliiniin hakemaan auto ja ajettiin samana päivänä Ranskan puolelle Strasbourgiin. Meillä oli tavoitteena olla Marbellassa viimeistään perjantaina päivällä mutta saavuttiinkin tänne jo torstaina puolen yön aikaan. Ajettiin siis 3000km kolmessa päivässä, eli sama matka, mitä tuli ajeltua pitkin Pääkaupunkiseutua edellisillä viikoilla.

Kuva / Nelly.com tapahtumassa 

Mitä lähemmäksi Marbellaa saavuttiin, alkoi jännitys puskemaan läpi. Tapahtuuko se oikeasti. En tiedä mitä ajatella tai mitä me tehdään, kun päästään perille. Käydään varmasti kaupassa, haetaan salikortit ja laitetaan kamoja paikoilleen. Ja välillä kävi tietysti mielessä sekin, että kunpa tämä koko asunnon vuokraus ei olisi mikään huijaus, kun sellainenkin vaara on olemassa, kun netin kautta asioita vuokraa tai ostaa tuntemattomilta ihmisiltä. Ja kuinkas kävikään; noin 700km ennen kuin saavuttiin tänne saimme whatsapp-viestin välittäjältä, että hänen äitinsä on sairastunut äkillisesti ja hänen täytyi lähteä Viroon. Siis mitä!? Miten sattuikin juuri tänä päivänä. Oikein klassinen huijaustarina. Samalla hän lähetti toisen välittäjän puhelinnumeron, joka tulisi huolehtimaan meistä. Tämä uusi välittäjä ei vastannut puhelimeen eikä whatsapp-viestiin. Kuinkas muutenkaan. Olimme jo hetken aikaa varmoja, että meillä ei siis olekaan asuntoa täällä odottamassa. Mietittiin, että mennään hotelliin ja etsitään uusi kämppä. Oltaisiin menetetty muutama tuhat euroa rahaa mutta eniten harmitti, että oltaisiin menetetty juuri se asunto, joka kuvissa näytti niin kivalle ja, jonne haluttaisiin asettautua asumaan. Ihmeen rauhallisina pysyttiin kuitenkin molemmat ja ajateltiin, että kylläpä ne asiat tästä selviää. Meni ehkä vajaa tunti, kun uusi välittäjä laittoikin viestin ja pahoitteli, kun tapaamisen takia ei voinut heti vastata. Tavattiin hänet seuraavana aamuna ja täällä sitä nyt ollaan uudessa kodissa Puerto Banuksessa! <3

Kerron tulevissa postauksissa lisää paikasta ja ylipäänsä siitä millaista täällä on olla. Älyttömän ihanaa viikonloppua! <3

 

#Marbella #Spain #inspiration #Indiedays #NeaLindberg #nealindbergpresets #2018

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE