Etsi

FIILIKSIÄ


Ollaan nyt oltu Suomessa kaksi ja puoli viikkoa ja tuntuu, että joka paikkaan täytyy olla koko ajan juoksemassa. Niin paljon tapaamisia ja tekemistä ja se tekeminen ei koskaan lopu. Kahden viikon aikana kalenterissa ei ole ollut yhtään tyhjää päivää. Milläs fiiliksillä tultiin ylipäätään Suomeen syyskuun lopulla? Rehellisesti sanottuna ei kovin hyvillä fiiliksillä. Oli aika masentavaa nähdä Helsinki-Vantaan lentokenttä ihan usvaisena ja synkkänä kuten varmaan joka kerta, kun ollaan reissuista palattu. Meillä ei ole tainnut koskaan sattua semmoista säätä, että aurinko paistaisi ja Suomi näyttäisi parastaan :D Noista tuntemuksista ollaan kuitenkin päästy yli ja fiilikset ovat nyt iloiset ja odottavaiset.

On ollut ihana nähdä ystäviä, perhettä ja käydä treenaamassa kunnon kuntosalilla! Pakko sanoa, että kunnon ja terveyden puolesta fiilikset ovat ihan eri tasolla! On se vaan niin tärkeää, että saa syötyä puhtaasti, säännöllisesti ja liikuttua tarpeeksi <3 Ihanaa! Kuvasin viime viikolla "Treenaa viikko kanssani" -videon ja julkaisen sen Youtubessa ensi sunnuntaina kunhan saan kaiken materiaalin ensin editoitua. Video on my day -tyyppinen eli ei ylimääräistä hifistelyä vaan ennemminkin kotivideomainen toteutus :)

Kävin heti ekalla viikolla hoitamassa kasvoja parempaan kuntoon, mulla nimittäin meni iho ja hiukset todella huonoksi aivan matkan loppuvaiheessa. Hirveä stressi niistä vielä siihen päälle ei helpottanut asiaa! Ilmaston vaihtelut viileästä kuumaan ja kosteasta kuivaan, bakteerit, ruoka ja liikunta vaikuttavat todella paljon hiusten ja ihon kuntoon mutta onneksi olen nyt saanut hoidettua näitä paremmaksi. Iho on taas palautunut lähes normaaliksi ja hiukset paranemaan päin <3 Eiköhän se siitä!

Käytiin viime viikonloppuna Tommin kanssa ihan kunnon treffeillä :3 Mentiin ensin syömään ja sen jälkeen leffaan - oli muuten ihanaa! Vaikka ollaankin melkein 24h yhdessä niin se yhdessä oleminen on niin erilaista, kun molemmat tekee töitä tai jotain muuta. Yhdessä oleminen vaatii myös toisen läsnäolon :)

Tällä viikolla tiedossa taas juoksemista ja tapaamisia mutta kaikki on kivoja juttuja!! <3 Ensi viikon tiistaina lähteekin sitten lento kohti Berliiniä ja edessä on automatka kohti uutta kotia Espanjassa - jännää!!

 

#2018 #Fiilikset #NeaLindberg #Indiedays #ELÄMÄNIHARRASTUKSET #Muutto

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE