Etsi

ME MUUTETAAN ULKOMAILLE!


Tämän sunnuntaisen videon aiheena on asia, jota olen pantannut jo viisi kuukautta! Me muutetaan MARBELLAAN!!! :D

Muistan vieläkin hyvin, kun oltiin juuri tultu lautalla Baja Californian niemimaalle Meksikoon ja allekirjoitettiin vuokrasopimus. Ei olla nähty asuntoa muuten kuin kuvista ja whatsapp-videon välityksellä. Tämän takia Suomeen paluu ei ole ollut niin ikävä asia kuin se muuten ois ollut. Sopimus alkoi jo 1.10. mutta hoidettiin pakolliset asiat täällä Suomessa ja nyt 16.10. meillä on lennot Berliiniin. Haetaan auto sieltä huollosta ja ajellaan meidän uuteen kotiin Marbellaan. Niin siistiä! :)

 

#NewVideo #REAGOINVANHOIHINVIDEOIHIN #Lily #Lifie #Lifestyle #ulkomaillemuutto #omaelämä #Indiedays #NeaLindberg #2018 #Marbella #Espanja

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE