Etsi

YHTÄKKIÄ SUOMESSA?


Ollaan Suomessa! Itse asiassa tultiin tänne jo torstaina. En kertonut paluustamme missään somessani etukäteen, sillä halusin yllättää ihanan ystäväni :) Jätettiin auto huoltoon Saksaan ja tultiin lennolla Helsinki-Vantaalle. Mentiin melkein suoraan kentältä salille treenaamaan ja sitten lähdettiinkin viikonlopuksi mökille. Haluttiin aloittaa Suomeen paluu rennosti, eikä niin, että jouduttaisiin heti töihin. Julkaisin eilen maanantaina videon, jossa käydään yhdessä Tommin kanssa matkaa läpi ja muistellaan, mitä kaikkea matkalla tapahtuikaan.

Tulen parin seuraavan viikon aikana tekemään videon, missä kerron paluusta, asumisesta täällä ja suunnitelmista muutenkin :)

Palataanpas nyt kuitenkin vielä Berliinin tunnelmiin, koska onhan sieltäkin jotain kerrottavaa :)

Oltiin tosiaan Berliinissä kolme yötä ja meille kävi niin huono tuuri, että päädyimme menemään sinne juuri silloin, kun kaupungissa oli jotkut messut. Hotellien hinnat alkoivat noin 300 eurosta per yö ylöspäin ja se oli aika ärsyttävä tilanne :D Jos hotellin normaali hinta oli satasen per yö niin nyt se oli 450€. Uskomatonta. Oltiin ensin ihan järkytteinetä, että onko siellä aina niin kallista mutta saatiinkin selville, että siellä oli messut. Löydettiin kuitenkin hotelli ihan kohtuuhinnalla, vaikka sekin oli ylihinnoiteltu mutta eipä valittaminen auttanut.

Käytiin pyörimässä kaupungilla, kierreltiin muutamissa kahviloissa (Distrikt Coffee ja House of Small Wonder) ja Saksan tunnetuimmassa kauppakeskuksessa KaDeWe:ssa. Vaikka Berliini ei nyt mikään "Wow - pakko päästä uudestaan -kaupunki" olekaan niin kohtahan sinne täytyy joka tapauksessa mennä uudelleen, kun mennään sitä autoa noutamaan :) Meillä on muutenkin Puolassa vähän työjuttuja hoidettavana myöhemmin syksyllä niin päästään Berliinistä helposti ajamaan myös sinne <3!

KUVAT MUOKATTU #nealindbergpresets -> Chocolate Pastel

 

#Berliini #Suomi #2018 #Travel #tarvelling #Matkailu #Matkablogi #Indiedays #nealindbergpresets #NeaLindberg #YHTÄKKIÄSUOMESSA

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE