Etsi

HAVAINNOT LONTOOSTA!


KNITWEAR FROM VERO MODA / BAG FROM NLY ACCESSORIES. here* SHOES FROM NLY SHOES here*

 JACKET FROM TIGERMIST / JEANS FROM ZARA / SHOES FROM NLY SHOES

 JACKET FROM HAPPY HOLLY here* PANTS FROM NLY / BAG FROM NLY ACCESSORIES 

Lontoo! Edellisessä postauksessa kerroinkin, että kaupungissa vilisee paljon ihmisiä. Ei se kuitenkaan menoa haitannut mutta toki kahvilat ja ravintolat olivat täynnä ja siellä oli jopa jonoja kahviloihin aivan kuten joihinkin yökerhoihin. Tuollaista en ole aiemmin nähnyt missään. Voin vain kuvitella millaista se on kesällä, kun kaupunkiin saapuu suuret turistimassat.

Lontoon kaupunki on erilainen kuin useimmat muut kaupungit, joissa olen käynyt - täynnä kuvauksellista arkkitehtuuria ja värikkäitä taloja. Joka paikassa oli jotain hienoa! Bloggaajan näkökulmasta kaupunki on mielenkiintoinen ja kuvattavaa riittää paljon. Asumaan en kyllä Lontooseen kuitenkaan muuttaisi. Eläminen siellä ei varmasti ole helppoa kuten ei missään suurkaupungissa. 

Kaupungilla pääsi liikkumaan kätevästi metrolla. Ei käytetty laisinkaan omaa autoa, koska parkkipaikkojen löytäminen ja ruuhkassa kökkiminen olisi vienyt niin paljon aikaa. Taksit ja uber toimivat metron lisäksi, vaikka välillä jouduttiin uberia odottamaan jopa 30-40min. Lisäksi matka-aika saattaa nousta helposti jopa 40-50 minuuttiin keskusta-alueen sisälläkin. 

 Kaikki kuvat muokattu Chocolate Pastel paketin filttereillä.

Se mitä ihastelin ja ihastelen jokaisessa kaupungissa, missä tällaista on, niin on tuo ''kukkakulttuuri'', jos noin voi sanoa :D Kukkia on laitettu joka puolelle koristamaan ja tuomaan eloa - niin nättiä! Olisi kyllä kiva, kun Suomessakin panostettaisiin kesäisin enemmän kukkiin ja niitä laiteltaisiin pitkin poikin joka puolelle. Kukat, kun ovat niin nättejä ja tuovat iloa ja hyvää mieltä! <3

Lontoossa pääsee mitä mielettömimpiin kahviloihin ja ravintoloihin. Niitä riittää ja paljon. Vaikka Lontoosta ei nyt mikään all time favorite -kohde tullutkaan niin kyllä sinne pitää silti takaisin vielä päästä :) Paljon jäi kuitenkin vielä näkemättä.

Kerettiin kuitenkin käymään Tate Britain taidemuseossa, Tower Bridgellä ja Big Benillä, vaikkakin rakennus oli remontissa. Käytiin myös kiertelemässä katuja, samalla testattiin muutamaa kahvilaa ja lounaspaikkaa - parasta! Avobar nousi yhdeksi suosikiksi! Todella hyvä aamupala ja lounas! Käytiin myös kävelemässä Notting Hillissä ja muutenkin kierreltiin pitkin keskustaa :) Tämmöinen visiitti tällä kertaa <3

Ihanaa torstaita kaikille! <3 Ensi viikolla luvassa vaikka mitä siistiä!

 

#Lontoo #indiedays #NeaLindberg #nealindbergpresets #Travel #Matkailu #Matkablogi #Lifie #Lifestyle #2018 #London

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE