Etsi

VIIKONLOPPU LONTOOSSA


Terkut Lontoosta! Täällä sitä nyt ollaan, oltu jo kolme yötä! Apua miten nopeasti viikonloppu taas jälleen kerran meni. Saavuttiin tänne torstaina ja ajateltiin jäädä tänne vielä neljänneksikin yöksi mutta päätettiin sitten kuitenkin, että ajetaan tänään illaksi lähelle satamaa, että on helpompi maanantaina mennä autolautalla Ranskaan. Lautta lähtee puolen päivän aikaan ja matka kestää vain 90 minuuttia ja sitten lähdemme ajelemaan kohti Saksaa.

Anyways, Lontoo! Mitä tykkäsin? Kiva kaupunki mutta superpaljon ihmisiä, kadut ja kahvilat tupaten täynnä! Onneksi ilmat suosivat hyvin ja saatiin nauttia ulkona kivoista ilmoista. Sanoinkin eilen instapäivityksessäni, että niin outoa etten ole koskaan aiemmin päässyt käymään Lontoossa, vaikka ollaan oltu lähettyvillä ja olen kuitenkin halunnut päästä täällä käymään. Onneksi saatiin asia nyt korjattua :)

KNITWEAR FROM TIGERMIST / PANTS FROM BUBBLEROOM / JEANS FROM ZARA / SHOES FROM NELLY.COM here* here*

Lontoossa on mieletön arkkitehtuuri ja kuvattavaa löytyisi vaikka ja kuinka. Kahviloita/ravintoloita oli niin paljon, että teki mieli vain kävellä sisään, vaikka olikin juuri syönyt. Kaikki näytti niin houkuttelevilta ja hienoilta!

Emme käyttäneet kaupungissa ollenkaan omaa autoa, koska täällä liikenne on niin ruuhkainen ja parkkipaikkaa on varmasti mahdoton löytää mistään. Kuljettiin siis Uberilla, taksilla ja metrolla - oli muuten yllättävän kätevää mennä metrolla! Päivälippu kahdelta maksoi 25 puntaa.

Julkaisen vielä toisen Lontoo-aiheisen postauksen, koska kuvia on sen verran paljon. Tulen myös seuraavassa postauksessa kertomaan enemmän päivistä siellä ja missä me käytiin :)

 

#London #Lontoo #NeaLindberg #nealindbergpresets #Travel #Indiedays #Lifie #Lifestyle #City #Outfit #VIIKONLOPPULONTOOSSA

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE