Etsi

SYYSKUU TRENDS!


Tänään ajattelin taas tehdä suosikkilistauksen tuotteista, jotka haluaisin omaan vaatekaappini ja itse asiassa osa näistä tuotteista mulle on jo saapumassa Lontooseen! Viimeksi tosiaan tein Nelly.com:in valikoimasta ja nyt teen House of Brandonin tuotteista! Tämä ei ole yhteistyöpostaus mutta koska nyt syksyn valikoimaan alkaa tulemaan ja on tullut jo niin ihania juttuja niin haluan päästä esittelemään osaa omista suosikeistani!! Lisäsin muuten uudet tuotteet SHOP MY STYLE sivulle --->

1. SHIRT HERE // 2. JACKET HERE // 3. SHIRT HERE // 4. JACKET HERE // 5. KNITWEAR HERE // 6. PANTS HERE

 

#2018 #SYYSKUUTRENDS #muoti #Lifie #Lifestyle #NeaLindberg #Indiedays #inspiration #fashion

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE