Etsi

VIDEO JA UUSI VERKKOKAUPPA!


Se olisi sunnuntai ja uuden videon aika! Vuorossa olisi pitkästä aikaa Q&A -videota :)

Ps. Julkaisin juuri kolmannen filtteripaketin (jee!), joka sisältää kahdeksan erilaista filtteriä! Samalla julkaisin myös uuden verkkokaupan, jossa on kaikki mahdolliset maksutavat käytössä, verkkopankit, osamaksut, Paypal ja ihan kaikki! <3

Enää ei syksyn pimeys ja harmaus haittaa, sillä näillä filttereillä pääset loihtimaan kuviisi ihan uuden ilmeen! Tämänkin paketin filtterit toimivat ilmaisessa Lightroom CC mobiiliappissa. Jos kiinnostuit niin käyppä ihmeessä katsomassa lisää filttereistä TÄÄLTÄ

Kiitos myös ihan älyttömän paljon, että olette jakaneet teidän kuvia #nealindbergpresets. SIIS NIIN UPEITA KAIKKI!!!

 

#video #Indiedays #NeaLindberg #nealindbergpresets #QA #UUSIVERKKOKAUPPA #2018

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE