Etsi

OLTIIN TORONTOSSA


Torontossa kaksi päivää meni siis niin nopeesti, että huh! Harmittaa, että sen autohuollon takia meni monta päivää “hukkaan”, kun olis ollut kiva olla Torontossa pidempään. Tuli muuten yllätyksenä, että kaupungissa oli yhtäkkiä 29 astetta lämmintä, kun oltiin juuri totuttu viileisiin syysilmoihin. Tommi meinasi laittaa talvitakin kaupungille mutta päätyi “vain neuleeseen”, noh kuumahan siellä tuli, jopa mun mekolla.... :D Toronto on suuri ja samalla nätti kaupunki, suosittelen siis käymään, jos Kanadaan päin on suuntaamassa :) Kahdessa päivässä ei vielä kunnolla kerennyt paikkaa näkemään mutta käytiin kuitenkin katsastamassa yksi kahvila/ravintola keskustassa. Pakko muuten sanoa, että kaupunki on täynnä niin ihania kahviloita ja ravintoloita! Jos joku ei vielä tiennyt niin rakastan kiertää eri kahviloita ja ravintoloita ja tutkin niitä aina netistä etukäteen, kun johonkin kaupunkiin mennään ;) Yleensä olen kasannut hirveen listan, jossa on PAKKO päästä käymään mutta tällä kertaa aika oli niin vähän, että ei ehditty D;

Olin varannut meille Air bnb kämpän ihan keskustasta. Saatiin huone 35 kerroksesta ja vitsi, että tuntu muuten kotosalta. Pitkästä aikaa pääsi ite tekemään ruokaa, pesemään pyykkiä ja tekemään töitä keittiön pöydälle, ihan kuin kotona olisi ollut. Asunto oli myös hieno mutta pikku miinus täytyy antaa olohuoneen avoimuudesta. Upea näkymä ikkunasta, parveke ja isot katosta lattiaan menevät ikkunat, ei siinä mitään mutta siinä ei ollu verhoa, jonka olisi voinut illalla laittaa kiinni. Vastapäätä oli tietysti yhtä korkeita rakennuksia ja illalla meille näkyi aika mukavasti, kun ulkona oli pimeää ja sisällä valot päällä. Jos halusi vessaan tai keittiöön mennä niin siinä et muuten liiku puolialasti tai saatika alasti. Meillä tuli mieleen, että oliskohan voinut olla mahdollista, että kyseisen kämpän omistaja asui vastapäätä ja hän sitten iltasin käy kyyläämässä ikkunassa, ettei juhlia tai ylimääräsiä ihmisiä ole paikalla. Varmaan syynä joku tällänen, koska koko kämpän sisälle tosiaan näki (paitsi makkariin), joten miten ihmeessä verhot sattumalta olis unohtunut siihen laittaa, kun makuuhuoneessa ne kuitenkin oli.

Nyt ollaan saavuttu Halifaxiin eli ihan tänne Kanadan toiseen reunaan Alaskasta katsottuna. Ajettiin siis koko Kanadan halki. Kanada on niin älyttömän iso, että täällä voisi ajella kuukausia ympäriinsä eli paljon jäi vielä näkemistä, jos uudemman kerran joskus tänne pääsee. Jätettiin muuten autokin jo satamaan odottelemaan laivaan menoa eli nyt sitten oleskellaan enimmäkseen hotellilla. Tehdään töitä ja katsellaan netistä kaikenlaisia ohjelmia. Suomalaiset stand up -videot Youtubessa on ihan parhaita! :) Nyt lauantaina viimeistelen erään jutun, jonka esittelen teille jo sunnuntaina. Palataan siis pian! <3

 

#Kanada #Toronta #Lifie #Lifestyle #NeaLindberg #OLTIINTORONTOSSA #Matkailu #Matkablogi #2018 #Travel #Indiedays #inspiration

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE