Etsi

HILJAISELOA SOMESSA?


Miksi en ole postannut päiviin mitään? Siis rehellisesti sanottuna mun somet ovat olleet aika kuolleet muutaman päivän ajan, mitä nyt insta-storyyn oon jotain videoita laitellut... Ollaan muutenkin oltu aika keskellä metsää, eli ei ole ollut mitään ihmeellistä kuvattavaa tai kerrottavaa. Noh mitäs vielä... Jeeppiin tuli vikaa reilu viikko sitten, kun oltiin tulossa Alaskasta. Päästiin juuri ja juuri yhteen pieneen kylään (Innisfailiin) Kanadassa ja saatiin auto huoltoon, jossa se sitten olikin kokonaisen viikon ja koko sen ajan oltiin jumissa siinä pikku kylässä ja sieltä ei tosiaan saanut mitään irti, mistä olisin voinut postata. Tuntui niin turhauttavalta mutta eipä mahtanut mitään. Sitä ennen oltiin pari päivää ajettu sitä autoa paikkaan, jossa olisi huoltokorjaamo. Auto hajos paikassa, josta oli yli tuhat kilometriä huoltoon mutta onneks se sentään liikkui ettei jääty ihan keskelle metsää. Tämän tauon käytin kuitenkin hyödykseni ja saatte kuulla sunnuntaina miten!! :)

Auton moottorissa oli/on jotain tukosta ja siihen piti tilata Floridasta asti jokin osa, jonka piti korjata vika. Odotettiin osan tulemista sen viikon ja kun osa vaihdettiin niin ongelma ei ratkennutkaan. Meille ilmoitettiin, että siihen pitäisi tilata toinen osa, joka EHKÄ korjaa asian. Tässä vaiheessa meillä oli jo todella kiire sillä matkaa Halifaxiin, josta laiva lähtee oli 5000km ja aikaa vain kuusi päivää. Mietittiin hetki, että mitäs nyt tehdään. Uskaltaako sitä osaa tilata, jos se ei korjaiskaan asiaa ja se osa makso yli 1000€ eli suurin piirtein saman verran kuin oltiin jo maksettu ensimmäisestä osasta. Lisäks toimituksessa olis kestänyt jopa 10pv. Ihan käsittämätöntä. Mistähän sekin osa olisi tilattu, kun toimitusaika on noin pitkä. Mietittiin, että mitä ihmettä me nyt tehdään. Jätetäänkö auto tänne ja lähetetään se kontissa Suomeen, kun se on saatu kuntoon. Lennetään itse nyt heti Lontoon kautta Suomeen. Tultaisiinko itse hakemaan auto myöhemmin Kanadasta. Odotetaanko 10pv ja toivotaan, että se korjaantuu ja yritetään siirtää laivan lähtöä ja tullaankin Suomeen myöhemmin... pelkkiä huonoja vaihtoehtoja. Tommi sitten kysyi korjaamolta, että voiko siihen autoon tehdä mitään sellaista väliaikaista ratkaisua, että se kestäis 8000km ajoa Suomeen asti. He lupasivat katsoa ja yrittää. Saatiin siksi aikaa korjaamolta auto käyttöömme ja ajettinkin sitten 200km päähän Edmontoniin ja päästiin superkivaan hotelliin ja Intialaiseen syömään! Vitsi se oli kyllä luksusta ❤️Ajateltiin, että ollaan siellä niin pitkään, että meille ilmotetaan auton tilanteesta ja heti seuraavana aamuna tulikin viesti, että voitte ajaa auton Suomeen.

Äkkiä kamat kasaan ja menoksi. Lähettiin aamulla heti takaisin Innisfailiin, haettiin auto ja ajettiinkin vielä samana päivänä melkein 800 kilsaa kohti Halifaxia eli ajoa tuli yhteensä 1000km sille päivälle. Seuraavina kahtena päivänä ajettiin vielä yhteensä 2700km ja tällä hetkellä ollaan Torontossa. Ollaan pari päivää täällä ja keskiviikon ja torstain aikana ajetaan viimeiset melkein 1800km Halifaxiin. Kanada on muuten aika iso maa! :) Uskomatonta mutta viimeiset kilometrit Pohjois-Amerikassa ajetaan jo ylihuomenna.

Ainiin ja miten tuohon auton ''korjaamiseen'' tulee niin auto on siis edelleen rikki mutta kulkee nyt ihan kuin mitään vikaa ei oliskaan. Se rikkinäinen osa kytkettiin irti ajotietokoneesta siksi aikaa, että päästään takasin Eurooppaan. Mentiin siis Innisfailiin rikkinäisen auton kanssa, odotettiin viikko ja lähdettiin rikkinäisen auton kanssa, haha :D Ajatelkaa, lisäksi tämä ''korjaus'' tuli maksamaan meille noin 1000€... Katsoitteko jo muuten tuon eilen julkaisemani videon? Jos et niin käyppä ihmeessä katsomassa :) Videolla kerron myös tästä ja muistakin rahaan liittyvistä asioista.Videon teon hetkellä oltiin odotettu Innisfailissa vasta neljä päivää :D

Mahtavaa tiistaita! <3

 

#2018 #Travel #NeaLindberg #nealindbergpresets #Kanada #Indiedays #Lifie #Lifestyle #Matkailu #Matkablogi

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE