Etsi

KUINKA PALJON RAHAA MENEE?


Niin paljon kerrottavaa! Yritän huomiseksi saada tänne postauksen niin tiedätte vähän, että miksi täällä on ollut niin hiljaista... Tänään puhun videolla meidän rahan menosta täällä matkalla. Mihin sitä menee ja kuinka paljon :) Tätä videota piti kyllä hetki miettiä, että julkaisenko vai en, koska noh ihmiset ovat mitä ovat mutta koska kuitenkin on kyse näin pitkästä ja mielenkiintoisesta reissusta niin ajattelin, että ehkä tämä on kohtuullisen olennainen tieto ja koska niin moni teistä toivoi tätä. Lisäksi on aivan yleistä, että matkabloggaajat silloin tällöin kertovat matkabudjeteistaan, liittyy niin sanotusti asiaan 🌎

LUE TÄMÄ ENNEN KUIN KOMMENTOIT ''miten meillä on varaa?''

- Molemmat tehdään töitä etänä ja meillä on säästöjä

- Jos luulet, että matkustan ja elän vain somen avulla niin ei pidä paikkaansa.

- Saan joka kuukausi kiinteää palkkaa ihan muista töistä (teen niin paljon muutakin somen lisäksi)

Energistä maanantaita kaikille! 💋

 

#Video #2018 #Lifie #Lifestyle #NeaLindberg #Matkailu #Matkablogi #Indiedays #Raha #budjetti

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE