Etsi

SE OLIS SITTEN SIINÄ


Se olis sitten siinä! Niin uskomattomalta, kuin se tuntuukin niin matka on saanut ''päätöksen''. Fiilis on huikea, onnellinen ja helpottunut! Meillä oli pieni pelko, että mitä jos sattuukin jotain ja matkaa ei saada vietyä loppuun saakka mutta tässä sitä ollaan niin onnellisina. Tämä matka on ollut jotain niin hienoa ja tunteikasta - täysin käsittämätöntä -, että sitä ei pysty edes selittämään. Instagramissa kirjoitinkin jo, että vaikka jaan ja kerron täällä somessa kaikkea tähän matkaan liittyvää ja yritän pitää parhaani mukaan teitä ajantasalla tässä kaikessa niin kaikki ne kuvat ja kirjoitukset ovat kuitenkin niin pieniä palasia tästä kaikesta. Olemme nähneet niin mielettömän upeita juttuja ja päässeet ne vielä yhdessä kokemaan, että ihan sanattomaksi menee.

Matkaan on mahtunut niin paljon hyvää mutta myös ikävämpiäkin juttuja, kuten ammuskelu Meksikossa. Sellaista tämä matkailu on mutta kaikesta noista ikävistäkin jutuista huolimatta ne ovat ikimuistoisia ja opettavaisia kokemuksia. Maailmasta löytyy niin kauniita paikkoja, että joka kerta sitä luonnon kauneutta ja ihmeellisyyttä joutuu epäuskoisena katsomaan.

Kun palaamme Suomeen joskus syyskuussa niin teen koostevideon tästä matkasta ja kerron takermmin kaikista asioista täällä - hyvistä ja pahoista :)

Olen tämän ennenkin teille sanonut mutta jos ikinä tulee tilanne päästä road tripille niin älä edes mieti - mene ja koe ❤

 

#Travel #NeaLindberg #Indiedays #Matkailu #Matkablogi #Lifie #Lifestyle #omaelämä #2018 #roadtrip #Jenkit #Alaska #Maisemat

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE