Etsi

SHOP MY STYLE


En tiedä kuinka moni on jo pistänyt merkille mutta tein muutama kuukausi sitten uuden sivun blogiini: ”shop my style”. Sieltä löytyy tuotteita, joita itse omistan ja samalla myös suosikkituotteita, jotka haluaisin omaan vaatekaappiini! Tulen kyseistä sivua vielä kehittämään mutta nyt, kun on niin monta rautaa yhtä aikaa tulessa niin on mahdotonta saada kaikkea samaa aikaa tehtyä. Joka tapauksessa muutama teistä on tullut laittamaan viestiä, että on saanut sieltä inspiraatiota ja se on ihana kuulla! Päätin nyt siis elokuun kunniaksi tehdä Nelly.com tuotteista pienen suosikkilistauksen, koska niitä suosikkeja todellakin löytyy! Syksyssä rakastan neuleita ja takkeja - kukapa ei <3 Takeista puheen ollen... olen hamstrannut niin paljon takkeja kaappiin (tällä hetkellä Pelican Self Storageen), että en varmasti ehdi kaikkia edes käyttämään :D Olen tilannut täällä matkalla ollessanikin pari uutta takkia odottamaan Suomeen :D Kun palataan takaisin kotiin niin käyn kaiken läpi ja sieltä on tulossa todella paljon vaatteita myyntiin :) Nyt näihin suosikkeihin:

Postaus sisältää affilinkit*

1. JEANS HERE // 2. JACKET HERE // 3. KNITWEAR HERE // 4. JACKET HERE // 5. KNITDRESS HERE // 6. SHOES HERE

DETAILS

1. BELT HERE // 2. WAIST BAG HERE // 3. BAG HERE

#2018 #Outfit #Nellycom #Vaatteet #Suosikkituotteet #Shopmystyle #Indiedays #muoti #Lifie #Lifestyle #inspiration #NeaLindberg

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE