Etsi

MAAILMAN UPEIN NÄHTÄVYYS ?


Terkut tällä kertaa Kanadasta! Tultiin tiistaina tänne Calgaryyn. Päivä alkoikin melko erikoisissa merkeissä, sillä oltiin oltu yö leirintäalueella USA:n puolella, Glacier National Parkissa. Aamu alkoi kahvin, kaakaon ja sellaisen bear spray -pullon ostoilla, sillä päätettiin taas lähteä vähän vaeltamaan! :) Alueella on superpaljon karhuja ja se karhusumutin on kai vähän niin kuin pakko olla mukana, jos metsään ja vuorille haluaa lähteä. Pakko myöntää, että pidin tota asiaa vähän liioitteluna mutta, kun Tommi sen purkin halusi ostaa niin käytiin se sitten hakemassa :D

Ajettiin auto polun päässä olevalle parkkipaikalle, heitettiin reppu selkään ja lähdettiin matkaan. Hävettää sanoa mutta ehdittiin kävellä noin 10 minuuttia, kun polulla oli kuin olikin karhu! Siinä oli kädet täynnä kahvikuppia ja karhusumutinta ja, kun tilanne vähän rauhoittui ja tajusin, että kameraahan tässä tarvitaan niin tilanne oli jo vähän niin kuin ohi. Karhu lähti tallustelemaan polkua pitkin eteenpäin ja päästyään mutkan taakse se katosi metsään. Harmittaa niin paljon, että jäi kuva saamatta. Toisaalta, ollaan onneksi ensi viikolla Alaskassa niin päästään ehkä karhuja vielä näkemään ja silloin on muuten varmasti kamera valmiina! :D

Sain tämän Glacier Parkin upeimmasta nähtävyydestä Grinnel Glacieristä vihjeen Instagramin kautta eräältä ulkomaalaiselta travel-bloggaajalta (@babytraven). Hän lupasi, että emme taatusti tule pettymään ja siinä hän tosissaan oli enemmän kuin oikeassa. Paikka oli niin kaunis! Käveltiin yhteensä (edes takaisin) 18km ehkä yhtä maailman upeimmista poluista metsässä ja vuoren rinteellä ja päädyimme ylhäällä sijaitsevalle jäätikölle ja satumaiselle turkoosin siniselle pienelle järvelle, jonka vesi muodostui jäätiköistä sulavasta vedestä. Vettä valui järveen myös pieniä vesiputouksia pitkin ylempänä olevista muista jäätiköistä, jotka sulivat siellä pikkuhiljaa heinäkuisessa auringon paisteessa. Paikka oli maagisen kaunis. Aina sitä vaan tulee eteen paikkoja, jollaisia ei ole ennen nähnyt <3 Ja voin muuten rehellisesti sanoa, että lihaksiin sattuu tuon viiden ja puolen tunnin patikoinnin jälkeen. Tuntee kävelleensä :)

 

#Indiedays #NeaLindberg #MAAILMANUPEINNÄHTÄVYYS #2018 #USA #Lifie #Lifestyle #inspiration #Matkailu #Matkablogi

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE