Etsi

GRAND CANYON


Niin kuin lupailin niin tänään kirjoittelen Gran Canyonista! Oltiin siellä kanjonilla viime viikolla ja saavuttiin paikalle varmaankin parhaaseen mahdolliseen aikaan eli aikaisin aamulla juuri auringon noustessa. Vitsi mikä maisema - ja tunnelma! Syötiin ensin aamupala kiviaidalla istuskellessa ja näkymiä ihaillessa. Avokadoleipää, protskujuomat, appelsiinimehua ja omenapaloja! Niin ihanalta kuin se kuulostaa niin se tuntui myös epätodelliselta. Syötiinkö me ihan oikeasti meidän aamupala maailman hienoimman nähtävyyden äärellä, täydellisessä hiljaisuudessa, katsoen ihan huikeita Grand Canyonin vuoria - oi kyllä! Voi olla, että se oli viimeinen kerta, kun siellä ollaan ja saadaan kokea jotain sellaista. Niin uskomatonta, että voiko tämä olla edes todellista. Näitä hetkiä sitten muistellaan lämmöllä myöhemmin. Meinaa melkein kyynel tulla silmäkulmasta jo nyt. Aamupalan jälkeen lähdettiin kiertämään aluetta kävellen ja tietysti kuvailemaan mahtavia maisemia. Pitkään ei tarvinnutkaan etsiä niin löysimme ns. virallisen reitin ulkopuolelta kivannäköisen kielekkeen, johon pääsimme istumaan ja siitähän saikin todella hienot kuvat vai mitä mieltä olette? :) Alueelta löytyy todella tunnelmallinen vuoristohotelli, johon olisi mahtava päästä joskus muutamaksi päiväksi oleilemaan ja tutustumaan alueeseen paremmin. Näin lyhykäisyydessään, Gran Canyon on varmasti ollut yksi matkan hienoimmista kohteista, joista voisin itse asiassa tehdä jonkinlaisen listauksen matkan päätteeksi. Pakko muuten vielä mainita, että jos karttaa katsoo niin Gran Canyonille pääsee moneenkin eri kohtaan ja ne kohdat ovat yli sadan kilometrin päässä toisistaan. Me päädyttiin oikeastaan aika vahingossa North Rimille eli kanjonin pohjoisosaan. Paikka oli todella rauhallinen, täysin toisenlainen, mitä odotimme. Upea kokemus! ❤️

 

#2018 #GrandCanyon #Maisemat #USA #roadtrip #Indiedays #Lifie #Lifestyle

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE