Etsi

DEATH VALLEY - MAAILMAN KUUMIN PAIKKA!


Täällä Las Vegasissa on kuuma! Siis hemmetti soikoon :D 45 astetta aamusta iltaan, todella tuskallista! No mutta mennäänpäs aiheeseen eli Death Valleyhin, siellä oli nimittäin vielä kuumempaa! Ajettiin Kuolemanlaakson läpi, kun tultiin Yosemiten Kansallispuistosta. Laakso oli hieno ja kiva kokemus, tai kiva ja kiva... ainakin erikoinen... melkein 50 astetta lämmintä ja koko ajan sai jännittää, että koska auto kiehuu yli. Oli nimittäin aika lähellä, sillä moottorin lämmöt alkoi nousta ja jouduttiin ottaa ilmastointi pois päältä ja pitää ikkunoita auki. Voitte vain kuvitella sitä kuumuuden määrää! Kierreltiin Laaksossa sen verran kuin autolla pääsi ja jalkauduttiin parissa kohtaa uloskin mutta siellä oli niin järkyttävän kuuma ja aurinko paistoi niin, että ulkona ei yksinkertaisesti ollut terveellistä olla.

Kuolemanlaakso oli karu ja kuiva paikka mutta siitä huolimatta siellä näky muutamia lenkkeilijöitä, jotka juoksivat ilman paitaa ja ilman, että heillä oli edes vettä mukana, hyi että. Onneksi he sentään juoksivat päätiellä, joten apua varmasti saisi suhteellisen nopeasti, jos sitä tarvitaan. Toinen tilanne on patikoitsijoilla, jotka lähtevät tulikuumaan erämaahan, osa jopa yksinään. Taas pari päivää sitten oli lehtitietojen mukaan yksi ruumis käyty hakemassa pois sieltä. Mekin itse asiassa nähtiin, kun sinne lähti vanhempi mies yksin sauvakävelemään, siis erämaahan, missä ei ole ketään missään ja lämpöä on kuin saunassa ja auringonpaiste päälle... siinä muuten hiki virtaa ja kalorit palaa! :) Suomessa koko paikka olisi varmaan lailla kielletty ja rakennettu muuri ympärille, että sinne ei kukaan pääse vahingoittamaan itseään :D

Las Vegasista sitten seuraavassa postauksessa :)

 

#2018 #Travel #NeaLindberg #Indiedays #Matkailu #Matkustaminen #inspiration #Lifie #Lifestyle #DEATHVALLEYMAAILMANKUUMINPAIKKA #maailmanympäri

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE