Etsi

NYC ELÄMÄÄ!


DRESS FROM NELLY.COM

Terveiset taas täältä Kaliforniasta! Tultiin tiistaina illalla takaisin Losiin hakemaan auto ja jatkettiin keskiviikkona aamulla matkaa kohti pohjoista. Pyykit on pesty ja taas ollaan valmiina kohti uusia seikkailuja! Sitä ennen palataan New Yorkin tunnelmiin. Nimittäin, vielä on paaaljon kuvia julkaisematta ja tarinaa kerrottavana :) Tosiaan... kerkesimme kävelemään kaupungissa todella todella paljon, yhteensä tuli käveltyä noin 50km niiden muutaman päivän aikana, mitä kaupungissa vietimme. Ei ehditty edes kuntosalilla käymään, vaikka se kuului hotellin etuuksiin. Kuntosalilla kerkeää käymään kyllä myöhemminkin (btw. kaipaan kyllä todella paljon hyvää kuntosalia!). Päivät olivat täynnä touhua ja tekemistä. Illat oltiin koneella ja tehtiin töitä yömyöhään, kuulostaa raskailta päiviltä (kyllä muuten väsyttikin) mutta en todellakaan valita, koska nautin joka hetkestä todella paljon! Olisimme molemmat halunneet jäädä Nykiin vielä muutamaksi päiväksi. Kävimme yhtenä päivänä pilvenpiirtäjän katolla katsomassa suurkaupunkia yläilmoista ja onneksi kävimme, nimittäin näkymä oli todella hieno! Nähtiin kaupunki päivänvalossa ja reilun tunnin odottelun jälkeen näimme kaupungin auringonlaskussa. Todella upea näky - siis mieletön!

Kävimme pari kertaa piknikillä, haettuamme ensin eväät Pret A Manger nimisestä kahvilasta (tälle kahvilalle suosittelut!) ja sen jälkeen mentiin istumaan puistoon ja nautiskeltiin. Ollaan aina tykätty käydä piknikeillä ja nyt sitten hyödynsimme tilaisuuden ehkä yhdessä maailman hienoimmassa ympäristössä, maailman kuulussa New Yorkin Central Parkissa! Todellakin suosittelen piknikkiä siellä! <3

Seuraavassa postauksessa suosituksia! :*

 

#2018 #NewYork #NEWYORKCITY #NeaLindberg #Matkailu #Indiedays #Matkablogi #Travel #CentralPark #NYCELÄMÄÄ #inspiration

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE