Etsi

NEW YORK CITY


Ensimmäinen päivä New Yorkissa meni todella touhukkaissa merkeissä, vaikka oltiinkin tosi väsyneitä edellisen illan lennosta. Päästiin hotellille vasta klo 01 jälkeen, kun lento oli myöhässä melkein kaksi tuntia... Saatiin onneksi nukuttua muutama tunti mutta herättiin silti aika ajoissa, koska oli niin kova hinku päästä kaupungille :D Alunperin meidän suunnitelmat sille päivälle oli lähinnä päikkärit, ehkä käydä kattomassa vähän tätä lähistöä ja sitten kuntosalille mutta päädyttiinkin kävelemään Brooklyn Bridgelle ja sinne tästä meidän hotellilta kävelee yli tunnin. Meillä meni sitten koko päivä keskustassa pyöriskellessä, mukavaa oli ja hyvin jaksettiin!

En muistanutkaan, että New York on näin hieno kaupunki! Niin paljon nähtävää ja niin paljon siistejä paikkoja! Viimeksi, kun oltiin täällä pari vuotta sitten (2016) niin kaupungista ei saanut samalla tavalla irti, kun oli niin kylmä. Oltiin täällä maaliskuussa ja ilma oli todella jäätävä. Kylmyydestä huolimatta käytiin viimeksi helikopteriajelulla ja laivallakin pyörähdettiin Vapaudenpatsaalla - ehkä seuraavalla kerralla taas! En voisi olla onnellisempi, että pääsin kokemaan näin monta mahtavaa paikkaa täällä Jenkeissä ja lisää on vielä luvassa!

Tässä oli vasta esimaksua New Yorkista, kuvia on vielä paljon jäljellä! Seuraavassa postauksessa taas lisää ;) Ihanaa tiistaita! ❤

 

#NewYork #Indiedays #NeaLindberg #2018 #inspiration #Matkailu #Matkablogi #City #Kaupunki #NEWYORKCITY

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE