Etsi

ALL WHITE


Postaus sisältää affilinkkejä*

Asukuvia Beverly Hills hotellilta! Nämä kuvat napattiin Los Angelesissa viikko sitten ja odotinkin kovasti tonne menemistä, sillä olin katsonut netistä paikan etukäteen. Hotellialue oli todellakin yhtä hieno kuin kuvista päättelin. Jos olet siis Losiin suuntaamassa niin suosittelen käymään paikan päällä nappaamassa kuvan muistoksi :)

Rakastan valkoista, vaikka se ei ehkä maailman helpoin väri olekaan. Tämä asu on kyllä mielettömän kaunis ja sopi täydellisesti kuvattavaksi tämän arvokkaan hotellin alueelle. Valkoinen on aina näyttävä ja puhdas väri mutta onnistuin kuin onnistuinkin likaamaan nuo housut päivän aikana, yllätys! :D Nämä housut multa löytyy myös mustana ja hehkuttelinkin niitä tässä postauksessa enkä voinut olla hankkimatta samanlaisia myös valkoisena! Täydelliset ja malli on mitä parhain! ♥

TOP FROM NELLY.COM here* / PANTS FROM NELLY.COM here* / BAG FROM GINATRICOT (sold out) / WATCH FROM DANIEL WELLINGTON here*

Kaupallinen yhteistyö Daniel Wellingtonin kanssa*

Tässä kiitollisuuspostauksessa kerroin, että odotan kovasti tätä Daniel Wellingtonin kelloa, joka olikin kyllä odottamisen arvoinen! Multa löytyy sama kello mustalla kellotaululla ja vitsi oon kyllä iloinen, että sain nyt saman valkoisella. Nimittäin, mulla oli todella vaikea viimeksi päättää kumman kellotaulun valitsen mutta päädyin mustaan, koska valitsen yleensä aina valkoisen - vaihtelu virkistää! :) Onneksi nyt on molemmat!

Daniel Wellington halusi tarjota teille -15% koko valikoimasta tämän kuun ajan, eli koodilla NNNNEA saatte Daniel Wellingtonin kelloista alen heinäkuun loppuun asti. ♥

 

#Indiedays #Kaupallinenyhteistyö #NeaLindberg #2018 #Lifie #Matkailu #Outfit #ALLWHITE #Lifestyle #inspiration

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE