Etsi

MIAMI BEACH


Terkut New Yorkista! Tässä tullaan postausten kanssa vähän jälkijunassa. Saavuttiin Nykiin jo torstaina ja nyt on jo sunnuntai, siitä huolimatta kirjoitan nyt lyhyesti Miamista :) Lyhyesti siksi, että eipä siitä oikein pitkästi ole kirjoitettavaa.

Oltiin Miami Beachillä kolme yötä ja käytiin siinä välissä vuokra-autolla noin 260km päässä Key Westissä. Key West on manner-USA:n eteläisin piste ja sitä oltiin kehuttu kovasti. Varmaankin se voisi olla ihan rento paikka mutta näin nopealla yhden päivän visiitillä siitä ei oikein saanut mitään irti mutta oli ihan hyvä kuitenkin käydä ja nähdä tämä paljon puhuttu paikka!

Miami Beach on siis erillinen oma kaupunkinsa Miamin vieressä. Se on tosi rauhallinen paikka, jossa on pitkä hiekkaranta. Onneksi meillä ei ollut jatkolentoa varattuna eikä pitkää hotellivarausta tehtynä niin päästiin nopeasti jatkamaan matkaa New Yorkiin kolmen yön jälkeen. Miamissa ei nyt kyllä ollut mitään - ainakaan meille. Sen pituinen se, haha :D Aika yllättävän moni muuten sanoi Miamista, että siellä ei oikein ole mitään nähtävää, kun kysyin teiltä vinkkejä - kiitos muuten vinkeistä <3 Eipä oltaisi Key Westissä käyty, jos sitä ei olisi suositeltu. Seuraavassa postauksessa sitten New Yorkista, joka on ehdottomasti yksi suosikkikaupungeista! :)

 

#Miami #MiamiBeach #Travel #NeaLindberg #nealindbergpresets #Indiedays #Lifestyle #Lifie #elämä #KeyWest

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE