Etsi

LOS ANGELES - HYVÄ TIETÄÄ!


Vaikka ollaankin nyt Miamissa ja itse asiassa tänään illalla jo New Yorkissa niin haluan silti tulla julkaisemaan tämän Losi-postauksen! Vielä on paikasta niin paljon kerrottavaa ja kuvia jäljellä, että tekisi mieli tehdä postauksia vain sieltä, haha! Pidin kaupungista todella paljon ja vielähän me mennään onneksi takaisin sinne, sillä Jeeppi odottelee yhä L.A.:ssa.

Mitä havaintoja tein ? Missä kannattaa käydä ? :)

PANTS FROM here* / TOP FROM here*

Edellisessä postauksessa kerroinkin, että ihan ensimmäinen must have kaupunkiin on ajoneuvo, jolla pääset liikkumaan kätevästi. Välimatkat on tosiaan pitkiä ja taksilla/Uberilla saattaa matkat tulla myös pidemmän päälle aika kalliiksi, kun joudut sitä käyttämään useita kertoja joka päivä - toisaalta onhan autossakin aina huolehdittavaa kuten parkkipaikat. Ehkä paras kombo lomalaiselle voisi olla, että ottaa auton muutamaksi päiväksi, jolloin pääsee hyvin käymään paikoissa, jotka sijaitsevat vähän kauempana hotellilta ja loppuajan voisi sitten ajella vaikka sillä Uberilla. Ainakin Venice Beachin läheisyydessä saa mobiiliappin avulla kätevästi vuokrattua sähköllä toimivan potkulaudan, jolla pääsee viilettämään pitkin katuja kovaa vauhtia! :) Niitä potkulautoja on joka puolella, kun ne mitä ilmeisimmin saa jättää sinne minne matkasi päättyy ja otat sitten uuden taas, kun tarvitset.

Kaikki maksaa - ja paljon! Jos haluaa käydä syömässä, kiertelemässä ja tehdä jotakin niin varaudu vähintään 100USD (per henkilö) + hotelli -matkabudjetilla + Mahdollinen auton vuokraus tuohon päälle. Hostellien / motellien hinnat alkavat noin 100USD/yö ylöspäin. Hyvät hotellit alkavat 200USD/yö...

Kaupungista löytyy todella paljon erilaisia terveellisiä ja hyviä ravintoloita ja kahviloita! Lempparipaikaksi nousi The Hive, Santa Monicassa. Aamupala on ihan paras, Kaikki smoothie bowlit ja avokadoleivät - Yes please! Myös lounas on hyvä! <3

Ihmiset ovat niin mukavia ja asiakaspalveluhenkisiä, todella ystävällistä jengiä <3 The Hivessä sattui ihana tapaus: Santa Monicassa liikkeet suljetaan yllättävän aikaisin, jo klo 18 aikoihin, ja meillä oli vielä syöminen kesken. Henkilökunta ilmoitti, että ei ole mitään kiirettä poistua. He siivoilivat paikkaa ja me yritimme kuitenkin poistua suht nopeasti, ja kun sitten pääsimme ulos niin he jättivät ulko-ovet auki ja laittoivat musiikit kovalle ja siivosivat ja jammailivat ravintolassa keskenään. Niin rentoa meininkiä! :)

Kaupunkiin tarvitset vähintään viikon reissun, että ehdit näkemään paljon!

Malibussa ei keretty käymään ainakaan vielä mutta olen kuullut, että se on hieno! Uskon myös itse vahvasti näin. Malibu on onneksi matkan varrella, kun ensi viikolla ajelemme kohti San Franciscoa niin pyrimme käymään samalla myös siellä.

Venice Beach oli aika huikea! Mahtava tunnelma, ihan kuin elokuvissa - tai festareilla! Ei pysty sanoin selittämään, se pitää itse tulla kokemaan :)

Walk of Fame - Oli sen sijaan ikävä kyllä aikamoinen pettymys. Ajattelin tämän paikan olevan todella hieno ja arvokas mutta päinvastoin, katu oli likainen, kodittomia ja muutenkin koko ilmapiiri siellä oli aika epämiellyttävä. Emme siis jääneet sinne, vaan lähdettiin nopeasti pois :)

Hollywood Sign oli tietysti hieno nähdä - kahteen kertaan, aamulla ja illalla! Ei ollut paljoa ihmisiä, mikä oli todella kiva yllätys. Tähän vinkki: jos sinne haluaa mennä autolla, kannattaa Mapsiin kirjoittaa Hollywood Sign View ;)

Rodeo Drive oli hieno ja ehdottomasti näkemisen arvoinen katu!

Los Angeles County Museum of Art (LACMA) - Täällä käytiin viimeisenä iltana ja täytyy se sanoa, että jos siellä meinaa käydä niin pari muutakin turrea on sitten ottamassa kuvia :D

Tässä nyt muutama juttu, jotka jäivät mieleen ja halusin päästä kertomaan. Toki Losista löytyy vielä paljon muitakin paikkoja, joissa pääsisi käymään, kuten esim. Disneyland. Jää siis seuraavaankin kertaan nähtävää ;)

 

#LosAngeles #Hollywood #Usa #2018 #NeaLindberg #Indiedays #Lifie #Lifestyle #LOSANGELESHAVAINNOT #Havainnot #Matkailu #Matkablogi #roadtrip #California

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE