Etsi

LOS ANGELES - HYVÄT VIBAT


DRESS FROM NELLY here*

SHIRT FROM NOISY MAY (House of Brandon) SKIRT FROM NELLY

Carrera Cafe - En menisi uudestaan vaikka vissiin suosiossa onkin (kerron tästä lisää seuraavassa postauksessa).

Neljä yötä Losissa jo takana! Taisin kyllä aika kattavasti kertoa tässä edellisessä postauksessa, että mitä täällä ollaan puuhailtu mutta ei se mitään, kerrotaan lisää :) Olen tosiaan kuvannut kaikki nämä päivät vlogia, saa nähdä mikä sekasikiö siitä vlogista loppujen lopuksi tulee mutta toivon mukaan todella mielenkiintoinen! <3 Kuviakin on niin paljon, että saa nähdä ehdinkö koskaan postaamaan niitä kaikkia :) Los Angeles on ehdottomasti kaupunki, jossa kannattaa tulla käymään. Itse koen kaupungin todella miellyttäväksi ja täällä vallitsee todella rento ilmapiiri. Ihmisten kanssa syntyy keskusteluja joka puolella, kadulla, kahviloissa, ravintoloissa ja kauppakeskuksissa. Asiakaspalvelu on aivan äärimmäisen ystävällistä. Ennen tänne tuloa kuulin jonkin verran ihmisten puhuvan Losista negatiiviseen sävyyn, että kaupunki on surkea eikä tänne kannattaisi matkustaa ja senkin kyllä toisaalta ymmärrän. Eihän tämä mikään maailman helpoin kohde ole pitkien välimatkojen ja korkean hintatason takia. Kalifornia on USA:n kallein osavaltio ja sen kyllä täällä ollessa huomaa. Kontrasti on kyllä suuri, kun ollaan oltu viimiset puoli vuotta edullisissa maissa. Täällä menee rahaa joka päivä helposti kaksin välillä jopa kolminkertainen määrä muihin maihin verrattuna, missä tänä vuonna ollaan oltu... Olin kyllä varautunut tähän hintatasoon, joten tämä ei tullut niin yllätyksenä :)

AIM'N SPORTSWEAR FROM here*

The Hive Santa Monica - paras aamupala!

Käytiin Hollywood -kirjaimilla pari kertaa - aamuauringossa ja illalla auringonlaskussa. Se oli mukavan rauhallinen paikka, ei ollut juurikaan muita ihmisiä. Sen jälkeen eksyttiin vielä sinne kielletyillekin alueille ja siellä varsinkin sai kuvailla aivan rauhassa, hah :D

No anyways buukattiin eilen lennot Miamiin!! Eli seuraavaksi suunnataan aivan toiselle puolelle Jenkkejä, länsirannikolta itärannikolle. Ollaan muutama päivä siis Miamissa ja sen jälkeen olisi tarkoitus lentää New Yorkiin. Oon kyllä niin innoissani tästä(kin)!! New Yorkissa käytiin silloin pari vuotta sitten, silloin oli vain todella kylmät ilmat, joten innolla odotan, että pääsen näkemään upean kaupungin kesän lämmössä! Ihan mieletöntä! Katsotaan nyt huomisesta eteenpäin, että minkälainen meininki Miamissa on - mielenkiinnolla odotan! Onko joku käynyt siellä?

Nyt istutaan lentokentällä ja odotellaan lentoa, joka lähtee keskiyöllä klo 00.30. Saavutaan huomenna aamulla Miamin kentälle, eli yölento tiedossa! :) Ihanaa pirteää maanantaita sinne!

 

#2018 #tarvelling #Travel #LosAngeles #NeaLindberg #Matkailu #Matkablogi #Usa #Indiedays #inspiration #LOSANGELESHYVÄTVIBAT #Miami #matkailu #Amerikka #Hollywood #Photo

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE