Etsi

HELLO LOS ANGELES


Postaus sisältää affli-linkkejä*

Iloiset terkut Los Angelesista! Täällä sitä nyt ollaan ja voin kyllä sanoa, että olen niin ihastunut tähän paikkaan! Kaupungissa on vaikka mitä kuvattavaa ja nähtävää. Tuntuu, että täällä ihmisillä on hyvä fiilis joka päivä. Kaikki on niin mukavia ja ystävällisiä - jokaisesta kohtaamisesta on jäänyt kyllä superhyvä fiilis.

Saavuimme Losiin keskiviikkona illalla ja nyt ollaan oltu täällä pari päivää. Ollaan kierrelty vaikka ja missä - kaupunkia ympäri, sivuttain ja edestakaisin joka suuntaan. Täytyy kyllä sanoa, että jos täällä ei olisi omaa tai vuokrattua autoa, jolla pääsee liikkumaan kätevästi niin tulisi tällainen liikkuminen Uberilla tai taksilla varmasti kalliiksi. Kaupunki on nimittäin todella suuri ja välimatkat ovat pitkiä. Ravintola, johon haluat mennä syömään saattaa olla 30 kilometrin päässä. Ja, jos haluat siitä lähteä kuvailemaan maisemia niin ne halutut maisemat voi olla taas 30 kilometrin päässä. Sanoisin siis, että auto on täällä aika välttämätön. Emme ole vielä kokeneet sitä ''hirveää ruuhkaa'' ongelmaksi, josta LA:n yhteydessä aina kuulee puhuttavan. Liikennettä on paljon joissain kohdissa se on totta mutta niissäkin paikoissa liikenne on silti erittäin sujuvaa, ihmiset antavat tilaa ja pitävät turvavälejä. Liikenne on täällä aivan toista luokkaa kuin vaikkapa joissain maissa Etelä-Amerikassa, jossa liikenteessä oli ihan oikeasti jopa vaarallista. Saattaa tietenkin olla, että nyt heinäkuussa täällä on hiljaisempi ajanjakso, joka näkyy myös rauhallisempana liikenteenä(?).

JUMPSUIT FROM ONLY (House of Brandon) / FLIP FLOPS FROM PIECES here*

DRESS FROM NELLY here*

Heti ensimmäisenä päivänä käytiin aamupalalla ihanassa The Hive kahvilassa Santa Monicassa ja sen jälkeen mentiin Venice Beachille, josta jatkettiin matkaa Beverly Hillsiin ja Rodeo Drivelle, sen jälkeen käytiin syömässä Carrera Cafessa ja sieltä taas ajeltiin Walk of Famelle ja sieltä vielä Hollywood Hillsille mutta laitettiin Mapsiin väärä osoite, eikä päädyttykään Hollywood -kyltille tai kirjaimille vaan johonkin aivan muualle. No onneksi käytiin tänään aamulla korjaamassa tilanne ja päästiin kuvailemaan sinne kirjaimille - jee! Ensimmäiset päivät täällä ovat siis olleet täynnä vauhtia ja menoa! :) Nyt istun taas täällä The Hive kahvilassa ja kirjoittelen tätä postausta ja syödään samalla superfood-smoothie bowlit. Saatetaan käydä vielä katsomassa auringonlaskua Hollywood Hillsillä tänään illalla <3 Seuraavassa postauksessa ajattelin kertoa vähän enemmän näistä paikoista ja ajatuksia, että mitä mieltä olen niistä :)

P.S Olen kuvannut täällä oikein urakalla vlogia, joten semmoista on myös myöhemmin luvassa! :)

 

#LosAngeles #Usa #NeaLindberg #Indiedays #Lifestyle #Lifie #Personal #tarvelling #Travel #Matkailu #Matkablogi #RodeDrive #California #2018 #Amerikka #HELLOLOSANGELES

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE