Etsi

TAPAHTUUKO SE HUOMENNA ?


Tänään kerron matkasta Loretosta tänne Tijuanaan. Matkan varrella tosiaan oli aika huikeita juttuja ja haluan päästä tietysti jakamaan kuvia :) Näin tiivistettynä matkan varrella näimme aavikkoa, ''kaktusmetsää'', kalkkarokäärmeen ja kävimme syömässä ihan taivaallisen hyvässä ravintolassa, vaikkakin ravintolan ulkokuori ei taivaalliselta näyttänytkään :D!

Koko matkan maisemat oli mielettömät, siis t-o-d-e-l-l-a h-i-e-n-o-t!! Näimme upeita hiekkarantoja - yksi muistutti jonkin verran meidän all time favorite biitsiä eli Madagaskarin Nosy Iranjaa. Oikeastaan koko muu matka olikin sitten aavikkoa mutta se muutti aina muotoaan erilaiseksi. Ensin näkyi tyhjyyttä, vain hiekkaa ja joitain kuivia kasveja, sitten tuli kaktusmetsä, jossa oli satoja kaktuksia keskellä aavikkoa - se oli superhieno! Sen jälkeen tulikin lisää kaktuksia ja kuivia palmuja ja täytyy kyllä sanoa, että oli aika uskomaton näky, aivan kuin jossain jenkkileffassa! Viimeisenä näimme aavikon, jossa oli paljon kiviä pitkin aavikkoa ja yksi todella suuri pyramidin muotoinen kivikasa. Isoja, pieniä ja keskikokoisia kiviä tuhansittain aavikolla... Se oli ilmeisesti myös käärmeiden valtakuntaa. Pysähdyimme nimittäin ottamaan kuvia ja, kun olin kävelemässä isolle kivelle pienen kuivuneen pensaan vierestä niin kuulin ihmeellinen suhahduksen.. Noh sehän oli kalkkarokäärme! Hyi hele! Tuli ihan kylmät väreet, kun edes mietin, että se olisi puraissut. Mitä tästä opimme ? Älä mene poukkoilemaan mekko päällä aavikolle, jossa elää myrkyllisiä käärmeitä. Luettiin sitten netistä hotellilla niin nyt on oikea kalkkarokäärmeiden sesonkiaika täällä päin ja niitä on tällaisissa aavikko-olosuhteissa todella paljon. Pitäisi aina noilla seuduilla kävellessä pitää peittäviä housuja ja kenkiä jalassa mutta eihän me sitä tiedetty.

Tapahtuuko se todella huomenna? Pääsemmeko Jenkkeihin - Los Angelesiin? Riippuu ihan siitä, että kerkeääkö DHL:n paketti tulla tänne Tijuanaan aamulla. Jos ehtii niin noudamme sen ja lähdemme heti Jenkkien rajalle!! En tiedä purskahdanko ituun vai halkeanko onnesta, vai kenties teenkö molemmat. Olen odottanut tätä koko ELÄMÄNI! New York oli unelma mutta Los Angeles ja kaikki muut USA:n hienoimmat paikat samalla kertaa ja suurin osa vielä omalla autolla! En pysty uskomaan tätä! ♥♥

 

#BajaCalifornia #Meksiko #Mexico #NeaLindberg #nealindbergpresets #Travel #Matkailu #Matkablogi #USA #Indiedays #inspiration #Lifie #Lifestyle #2018 #roadtrip #TAPAHTUUKOSEHUOMENNA

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE